14.3.2022 klo 09:02
Uutinen

Uusille jäsenille ohittamaton liittymisetu: Get Together -tapahtuma puoleen hintaan!

Vuoden suurin nuortenmielisten yrittäjätapahtuma täynnä tunnelmaa, seikkailua ja juhlahumua – liput nyt uusille jäsenille puoleen hintaan 14.–28.3.2022 ajan! Etu on voimassa vain Pohjois-Karjalan Yrittäjien uusille jäsenille.

Get Together on nuorille tai nuorenmielisille yrittäjille suunnattu kaksipäiväinen verkostoitumistapahtuma, joka tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja siitä, että turha pönötys on unohdettu. Vuoden 2022 Get Togetherissä panostetaan erityisesti kohtaamiseen, innostavaan sisältöön, bisnekseen ja hauskanpitoon – ainutlaatuista tunnelmaa unohtamatta!

Pakkaa siis seikkailijan reppusi ja valmistaudu vaihtamaan farkusta verkkarihousuun ja edelleen juhlakretonkiin. Ohjelmassa seminaarin lisäksi matkoja ympäri Pohjois-Karjalaa sekä juhlahumua samanhenkisten ihmisten kanssa. Tästä ei riennot juuri paremmaksi muutu!

Liittyminen ja edun hyödyntäminen on helppoa:

  1. Vieraile sivulla www.yrittajat.fi/liity
  2. Kirjoita kampanjakoodi -kenttään: getto2022
  3. Viimeistele lomake ja lähetä hakemus
  4. Ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/gettogether_2022
  5. Valitse lippu ja kirjoita lisätiedot järjestäjälle -kenttään: uusijasen
  6. Huomioimme laskutuksen yhteydessä alennuskoodin
  7. Se on siinä!

Alennus huomioidaan laskutuksen yhteydessä. Huomaathan, että jäsenmaksusi tulee olla suoritettuna, että alennus voidaan antaa. Tutustu etukäteen Getton ohjelmaan, matkoihin, lippuvalikoimaan sekä majoitukseen tätä kautta!