5.1.2018 klo 11:39
Uutinen

Uutiskirje 1/2018 – Yhessä ollaan enemmän!

Oikein hyvää ja työteliästä uutta vuotta kaikille!

Vuoden ensimmäinen uutiskirje on lähetetty jäsenistölle. Ovathan yhteystietosi ajantasalla?
Jos uutiskirjeemme ei jostain syystä ole tulleet perille, olethan yhteydessä <a href=" ’); // –> ”> muhoksen@yrittajat.finiin hoidetaan asia pikimmiten kuntoon.

Viimeisimmän uutiskirjeen tiivistettyyn tekstisisältöön pääset tutustumaan tästä:

Uutiskirjeestä pääsette lukemaan puheenjohtajan terveiset ja lisätietoja alkuvuoden tapahtumista. Seuraavista uutiskirjeistä saatte lukea mm. hallituslaisten esittelyitä: minkälaisilla toimialoilla työskentelemme ja miksi olemme mukana yrittäjäyhdistyksen toiminnassa. Muistakaahan merkata kiinnostavat jutut kalenteriin jo heti ensitöikseen, niin ei vahingossa kiireen keskellä pääse unohtumaan.

Vuoden ensimmäinen hallituksen kokous oli ke 3.1.18 ja uusien työryhmien järjestäytymiskokoukset heti ensi viikolla. Tulossa on ihan huikea vuosi mahtavien yhteisellä asialla olevien ihmisten kanssa.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan mielenkiinotasi lähinnä oleviin työryhmiin ja tapahtumiin, niin olet mukana vaikuttamassa yhteisiin asioihin.

Yhessä ollaan enemmän!

Muhoksen Yrittäjät
Hallitus

Puheenjohtajan terveiset

Yritetään enemmän

Niin me luvattiin, kun puhuttiin, että kaikkea olisi jo yritetty ja voitava tehty. Paljon ollaan viime vuonna yritetty ja jotain saatu onneksi aikaankin.
Sain kunnian lähteä hoitamaan tätä tärkeää tehtävää hyvältä ja vakaalta pohjalta, johon liittyen haluan lämpimästi kiittää Maarit Rautiaista yhdistyksen eteen tehdystä suuresta työstä kuluneena vuonna. Nöyrä kiitos niin ikään myös syyskokoukseen osallistuneille kannatuksestani puheenjohtajan tehtävään. Lupaan tehdä omalta osaltani parhaani yrittäjien aseman parantamiseksi ja yhteistyön lisäämiseksi juuri alkaneella puheenjohtajakaudellani.
Meitä on onneksi koolla jo niin mukava ja motivoitunut joukko, että uskon asioiden eteenpäin viemisen sujuvan ihan ilon kautta. Positiivinen asenne kantaa pitkälle ja sille perustukselle pyrimme rakentamaan esityksemme myös jatkossa.

Sanovat meitä rohkeiksi

”Olette rohkeaa joukkoa”, tuumasi eräs järjestökonkari kun ilmoitimme tekevämme muutoksia hallintorakenteeseen. Tuo lausahdus lämmitti mieltä ja antoi uskoa katsoa uudistuvalla asenteella myös vuotta 2018.
Luottamuksen rakentaminen on yksi kantavista teemoistamme myös tänä vuonna.
Omalta osalta olemme halunneet hieman uudistaa käytänteitä ja tehdä toimintaa läpinäkyvämmäksi, mutta kuitenkin täytyy muistaa, että jokaisella meistä luottamustehtävissä toimineilla on ollut oma arvokas vaikutuksensa yhdistyksen nykytilanteeseen.
Vuoteen 2016 asti toiminut hallitus on mahdollistanut suuressa määrin nykyisen hallituksen toiminnan, sillä rohkenen väittää että ilman heidän työpanostaan Muhoksen yrittäjäyhdistystä ei ehkä olisi enää olemassa ollenkaan. Haluamme tarjota jäsenillemme kattojärjestön palveluiden lisäksi myös paikallisia etuja, jonka lisäksi olemme vahvasti vaikuttamassa kunnan ja yrittäjien välisen yhteistyön kehittämisessä. Yhteistyön kehittäminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme ja toivomme että saamme mm. kunnanvaltuutettuja mukaan kokouksiimme viemään asioita eteenpäin ihan konkreettisella tasolla.

Menestyksekästä uutta vuotta kaikille!

Marika Kumpulainen
puheenjohtaja

Yrittäjät Kuosiin!

Saimme vuoden viimeisinä päivinä rahoituspäätöksen liikuntahankkeelle, jonka ansiosta paikallisyhdistyksen jäsenet pääsevät treenaamaan säännöllisesti ilman erillistä maksua!

Helmikuussa starttaa yrittäjien yhteinen ”Yrittäjät Kuosiin” hanke, joka käsittää yhteistreenit sunnuntaisin 18.2.2018 alkaen klo 17-18 uusissa Liikuntakeskus Laiffin tiloissa.

Hankkeen tavoitteina on lisätä muhoslaisten yrittäjien liikunnallista aktiivisuutta ja yhteisöllistä osallistumista mukavalla, tehokkaalla ja mielekkäällä tavalla, sekä parantaa hankkeeseen osallistuvien fyysistä toimintakykyä ja töissä jaksamista.
Tavoitteiden saavuttamista mitataan UKK-instituutin 6 minuutin kävelytestillä, lihaskuntotestistöllä sekä kehonkoostumusmittauksilla. Yksillölliset mahdolliset tuki- ja liikuntaelinongelmat kartoitetaan fysioterapeutin toimesta jakson alussa.

Hanke kestää vuoden loppuun asti ja koostuu yhteensä 30 liikuntakerrasta. Toiminta on kaikilta osin ohjattua. jakso sisältää edellä Kuvatut alku- ja loppumittaukset. Tunnit sisältävät lihas-ja kestävyyskuntoon, sekä kehonhuoltoon liittyviä ohjattuja harjoitteita.

Treenit on Muhoksen-, Utajärven-, Vaalan-ja Tyrnävän yrittäjäyhdistysten jäsenille maksuttomia.

Jos et vielä ole yhdistyksen jäsen, pääset mukaan treenaamaan 10€ kertamaksulla (maksetaan Laiffin vastaanottoon).

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/131231934213541/


Tapahtumakalenteri

3.1.2018 Hallituksen kokous
9.1.2018 NY-työryhmän järjestäytymiskokous
11.1.2018 VIEMA-työryhmän järjestäytymiskokous
12.1.2018 ELPO-työryhmän järjestäytymiskokous
26.1.2018 Aamupala Mahiksen tiloissa

18.2.2018 Yrittäjät Kuosiin sunnuntaisin 18.2.2018 alkaen (varaamme oikeuden muutoksiin aloitusajankohdan puitteissa, LaiffiGymin uusien tilojen valmistumisaikataulun mukaan)

23.2.2018 Aamupala Pub Puutteessa
13.3.2018 Digiä ja tietoturvaa, Koivu ja Tähti
21.3.2018 Aamupala, Hankinta-asiat Oulun Seudun Leader

14.-15.4.2018 Suomen suurin yrittäjäristeily järjestetään Silja Europalla. Ilmoittaudu yhteiskuljetukseen!

27.4.2018 Aamupala

18.5.2018 Aamu-/iltapala

15.6.2018 Aamu-/iltapala

Ilmoittaudu mukaan työryhmiin!

Työryhmissä on jo hienosti porukkaa, mutta mukaan mahtuu kaikki kiinnostuneet toimeliaat hengenheimolaiset.
Yksittäisiin kokouksiin voi myös osallistua ”lennosta”, jos aikaa ei tällä hetkellä löydy säännölliseen työryhmätyöskentelyyn mutta aiheet kiinnostaa.