24.1.2017 klo 09:49
Uutinen

V-S Yrittäjät ja LiikU palkitsivat VMP Groupin Vuoden työyhteisöliikuttajana

”Työhyvinvoinnilla tehdään palvelus yhteiskunnalle.”

Lauantai-iltana Logomossa järjestetyssä Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittiin muiden palkintojen joukossa neljättä kertaa Vuoden työyhteisöliikuttaja. Palkinnon avulla halutaan nostaa esiin onnistujia henkilöstöliikunnassa ja edistää työyhteisöjen hyvinvointia.

Vuoden työyhteisöliikuttajan tunnustus voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka on tehnyt merkittävää työtä henkilöstöliikunnan ja työhyvinvoinnin edistämiseksi. Kriteereinä painottuvat tuloksellisuus ja monipuolisuus.

– Tänä vuonna lisäsimme aiempaan yhteistyöhön Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa Vuoden työyhteisliikuttaja –palkinnon saajan yhteisen valinnan. Tavoitteenamme on saada palkintoa entistä paremmin esille ja samalla yhdessä vaikuttaa työviihtyvyyteen, parempaan jaksamiseen ja niiden seurauksena yritysten parempaan tuottavuuteen, sanoo LiikU:n kehittämispäällikkö Jukka Läärä.

”Työhyvinvoinnilla tehdään palvelus yhteiskunnalle”

Vuoden 2016 työyhteisöliikuttaja on Varamiespalvelu VMP Group. Valintaan vaikutti vahvasti henkilöstön työhyvinvoinnin edistämiseen käytetyt monipuoliset keinot ja oma innovatiivisuus. VMP Groupin henkilöstöpäällikkö Matti Vuohiniemi on erittäin iloinen saadusta tunnustuksesta ja uskoo, että sijoitus henkilöstön hyvinvointiin esimerkiksi arjen aktiivisuutta edistävillä vuosiohjelmilla, mittauksilla ja mobiilisovelluksilla maksaa itsensä takaisin.

– Investointi henkilöstöön on keskeinen osa liiketoimintaamme, se on tapa tehdä rahaa. Panostamalla hyvinvointiin kaikki osapuolet hyötyvät, niin VMP kuin oma henkilöstö sekä myös asiakas. Uskon, että kokonaisuudessaan teemme hyvän palveluksen koko yhteiskunnalle, toteaa Vuohiniemi.

Varsinais-Suomen Yrittäjät on pitkään erilaisten hankkeiden ja tiedon lisäämisen kautta aktivoinut yrittäjiä edistämään omaa työhyvinvointia. Tulevaisuudessa yrittäjäjärjestön ja LiikUn on tarkoitus lisätä yhteistyötä mm. virittämällä yhdessä työpaikkaliikunnan verkostoa Varsinais-Suomeen. Tavoitteena on saada työpaikkaliikunta vaikuttavaksi toiminnaksi työpaikoilla niin että siitä hyötyvät niin työntekijät kuin työnantajakin.

– Uskomme, että yrittäjän hyvinvointi lisää yritystoiminnan tuloksellisuutta. Joten olemme myös luonnollisesti VMP:n kanssa samaa mieltä, että tulosta lisäävät myös motivoituneet ja terveet työntekijät, jotka viihtyvät työssään. Menestyneistä yrityksistä hyötyy yrittäjän ja henkilökunnan lisäksi lopulta koko yhteiskunta, Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Miia Kaerala komppaa Vuohiniemeä.

Kuvassa: LiikU:n kehittämispäällikkö Jukka Läärä, VMP Groupin henkilöstöpäällikkö Matti Vuohiniemi ja Varsinais-Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Miia Kaerala.