12.1.2018 klo 10:09
Uutinen

Vaativien teräsrakenteiden ammattilaiset kokoontuvat Hämeenlinnaan

Tulevaisuuden teräsrakenteet ja vaativa valmistus -tapahtuma kokoaa teräsalan ammattilaiset, yrittäjät, asiantuntijat, tutkijat ja opettajat Hämeenlinnaan tammikuun lopulla.

Hämeenlinnassa on tarjolla uusinta tietoa ja käytännön esimerkkejä vaativien teräsrakenteiden tuotannosta ja asennuksesta, tulevaisuuden konepajarobotiikasta ja korkealujuusterästen käytöstä sekä metallien 3D-tulostuksesta. Tulevaisuuden teräsrakenteet ja vaativat valmistus – tapahtuma on suunnattu teräsalan ammattilaisille – yrittäjille, asiantuntijatehtävissä toimiville, tutkijoille ja opettajille. Tapahtuma järjestetään Hämeenlinnassa 24.–25. tammikuuta 2018.

Tulevaisuuden teräsrakenteet ja vaativa valmistus -tapahtuma antaa uutta tietoa teräsrakentamisen ajankohtaisista asioista ja luo puitteet verkostoitumiselle. Teräsrakentamisen tulevaisuutta luotaava kaksipäiväinen seminaari keskittyy vaativiin teräsrakenteisiin, korkealujuusterästen hyödyntämiseen ja konepajarobotiikkaan.

Ensimmäisen päivän teemana on Vaativat teräsrakenteet maalla ja merellä, toisen päivän otsikko on Älyä teräkseen ja tuotantoon. Toisessa seminaaripäivässä tulevaisuutta luotaavia infoiskuja ja niihin pohjautuva keskustelutilaisuus. Tapahtumassa on esillä myös erilaisia robotiikkademoja.

Tapahtuman järjestää Teräsrakentamisen huippuosaamiskeskus (Steel Construction Excellence Center), joka on oppilaitosten, yritysten, kehittämisorganisaatioiden ja tutkimuslaitosten muodostama teräsrakentamisen toimintaympäristö.

Tapahtumaan voi ilmoittautua tästä linkistä >>