2.10.2018 klo 17:56
Uutinen

Vaikuttajahaku on nyt avattu! Ilmoittaudu mukaan!

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät paikallisyhdistyksineen on toimialueensa merkittävä elinkeinoelämän vaikuttaja. Yrittäjien edunvalvonta- ja verkostoryhmät toimivat osana aluejärjestöä yrittäjien toimintaedellytysten parantamiseksi.

Haku edunvalvonta- ja verkostoryhmiin on nyt avattu! Haemme ryhmiin erilaisia yrittäjyyden osaajia. Tärkeimpänä ominaisuutena hakijalta toivomme rohkeutta uusien asioiden esiin tuomiseen.

Yrittäjäjärjestön luottamustehtävissä toimiaksesi sinun tulee olla yrittäjäjärjestön jäsen. Edunvalvonta- ja verkostoryhmien jäsenen toimikausi on kaksi kalenterivuotta, tapaamisia on 3-5 vuoden mittaan.

Tutustu ryhmien kuvauksiin alla ja ilmoittaudu mukaan 8.11.2018 mennessä tästä linkistä.

Vaikuttamisen ryhmä

Edunvalvontaryhmän vaikuttamisen kohteena ovat alueen kehittämiseen liittyvät asiakokonaisuudet, yritys- ja työlainsäädäntö sekä verotus ja rahoitus. Ryhmän tehtävänä on nostaa esille alueen, pohjalaisten yrittäjien ja pk-yritysten elinkeinoasioihin liittyviä edunvalvontanäkökulmia ja evästää aluejärjestön hallitusta, työvaliokuntaa ja toimistoa näiden näkökulmien eteenpäin ajamisessa. Ryhmä toimii aluejärjestön ja jäsenten välisenä vaikuttamisen kanavana. Ryhmässä on 10 jäsentä. Sen puheenjohtajana toimii aluejärjestön puheenjohtajiston jäsen ja sihteerinä aluejärjestön toimitusjohtaja. Katso ryhmän nykyinen kokoonpano tästä linkistä.

Alueellisen toiminnan ryhmä

Ryhmän jäsenten tehtävänä on toimia paikallisyhdistysten toiminnan ja paikallisen vaikuttamisen tukena ja toiminnan koordinaattorina. Ryhmän jäsenen tehtäviä ovat mm. paikallisyhdistystoiminnan kehittäminen ja toimintamallien jakaminen, alueellisen paikallisyhdistysten yhteistyön koordinointi ja kehittäminen, kuntayhteistyön ja kuntavaikuttamisen hyvien käytänteiden jakaminen sekä paikallisen edunvalvonnan ja kuntayhteistyön tukeminen.

Ryhmässä on 10 jäsentä. Ryhmän puheenjohtajana toimii aluejärjestön puheenjohtajiston jäsen ja sihteerinä aluejärjestön järjestöpäällikkö. Katso ryhmän nykyinen kokoonpano tästä linkistä.

Järjestöryhmä

Järjestövaliokunta käsittelee järjestön rakenteeseen ja sääntöihin liittyviä kysymyksiä sekä toimii järjestön luottamushenkilövalintoja valmistelevana ryhmänä. Ryhmä valmistelee järjestön palkitsemisiin liittyvät kysymykset sekä tekee pitkän tähtäimen suunnittelua aluejärjestön tulevan toiminnan sekä paikallisyhdistysten luottamushenkilöiden koulutustarpeiden osalta.

Ryhmässä on 10 jäsentä. Sen puheenjohtajana toimii aluejärjestön puheenjohtaja ja sihteerinä aluejärjestön järjestöpäällikkö. Katso ryhmän nykyinen kokoonpano tästä linkistä.

Yksinyrittäjät

Yksinyrittäjien verkostoryhmä toimii edunvalvonnan tukena yksinyrittäjiä koskevissa asioissa. Ryhmän tehtävänä on yksinyrittäjien yhteisöllisyyden ja toiminnan edistäminen toiminta-alueella. Ryhmässä on 10 jäsentä, sihteerinä aluejärjestön toimihenkilö. Katso ryhmän nykyinen kokoonpano tästä linkistä.

Nuoret Yrittäjät

Ryhmän tehtävänä on nuorten yrittäjien yhteisöllisyyden ja toiminnan edistäminen alueella ja aluejärjestön nuorten yrittäjien toiminnan kehittämisen tukena toimiminen.

Ryhmässä on 8 jäsentä, sihteerinä aluejärjestön toimihenkilö. Katso ryhmän nykyinen kokoonpano tästä linkistä.

Viestintä

Viestinnän ryhmän keskeisenä tehtävänä on kehittää aluejärjestön viestintää sekä sisällöltään että viestinnän kanavien osalta. Ryhmän tehtävänä on myös yrittäjäkuukauden teeman suunnittelu. Ryhmässä on 10 jäsentä, sihteerinä aluejärjestön toimihenkilö. Katso ryhmän nykyinen kokoonpano tästä linkistä.

Visionäärit

Ryhmän tehtävänä on tunnistaa tulevaisuuden kehityssuunnat ja niiden vaikutukset yrittäjyyteen ja pk-yrityksiin alueella.

Ryhmässä on 8 jäsentä, sihteerinä aluejärjestön toimihenkilö. Katso ryhmän nykyinen kokoonpano tästä linkistä.

Lisätietoja ryhmien toiminnasta järjestöpäällikkö Carita Pänkälä p. 050 4685011