7.10.2021 klo 12:48
Uutinen

Vaikuttajan paikkoja auki – Hae Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitukseen kaudelle 2022-2023! 

Haluatko olla mukana edistämässä yrittäjyyttä ja kehittämässä Varsinais-Suomen Yrittäjien toimintaa? Haku Varsinais-Suomen Yrittäjien merkittäviin luottamuspaikkoihin on auki!

Haemme nyt Varsinais-Suomen Yrittäjien hallitukseen puheenjohtajistoa sekä hallituksen jäseniä erovuorossa olevien tilalle. Odotamme hakijoilta vaikuttamiskykyä ja -halua sekä kehittämisestä innostunutta otetta. Odotamme, että olet aktiivinen ja näkemyksellinen sekä tunnet ja ymmärrät yrittäjyyttä.

Odotamme myös sitoutumista sekä politiikan, vaikuttamistyön ja elinkeinopolitiikan tuntemusta, järjestöosaamista ja järjestön strategisten asioiden ymmärrystä sekä ihmissuhde- ja viestintätaitoja sekä intoa työskennellä maakunnallisten asioiden parissa.

Sinulle tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamisen aitiopaikalle edistämään yrittäjien asiaa sekä valmiit verkostot sekä maakunnallisella että valtakunnallisella tasolla.

Lähetä hakemus viimeistään torstaihin 28.10. mennessä ao. linkkien kautta:

Hakemus puheenjohtajan tehtävään.

Hakemus varapuheenjohtajan tehtävään.

Hakemus hallituksen jäseneksi.

Valinnat tehdään vuosikokouksessamme jouluun 9. päivä ja hallitukseemme valittujen kausi alkaa heti valinnasta ja on kaksivuotinen.

Varsinais-Suomen Yrittäjien vaalivaliokunta käsittelee määräpäivään mennessä tulleet hakemukset, ja tekee niiden pohjalta vuosikokoukselle esityksen vuoden 2022 hallitukseksi. Ehdokkaaksi voi asettua vielä vuosikokouksessakin.

Varsinais-Suomen Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien alueellinen etu- ja palvelujärjestö. Varsinais-Suomen Yrittäjiin kuuluu noin 7500 varsinaissuomalaista yritystä 33 paikallisyhdistyksessä. Olemme osa Suomen Yrittäjät -keskusjärjestöä. Lisätietoa osoitteessa yrittajat.fi/varsinaissuomi.

Lisätietoja:

Järjestöpäällikkö Eija Suvanto, p. 050 301 3505, eija.suvanto@yrittajat.fi

Toimitusjohtaja Hanna Munter, p. 044 296 9071, hanna.munter@yrittajat.fi