Teemu Sairanen
17.10.2023 klo 20:56
Uutinen

Vakuutusyhtiö yrittäjyyden ytimessä

LähiTapiola on toimialallaan johtava mikroyritysten vakuuttaja. Se on myös ainoa vakuutusyhtiö, jolla on toimipiste Kirkkonummella: Prismassa palvellaan henkilöasiakkaita ja Jorvas High-tech Centerissä yritysasiakkaita.

Teemu Sairanen toimii pienyritysasiakkuuksien myyntipäällikkönä Kirkkonummen, Inkoon ja Siuntion alueella. Hän kertoo tehneensä työtä aina yrittäjyyden parissa ja ollut itsekin yrittäjä muutaman vuoden ajan.

– Tiedän, mitä yrittäjyys vaatii. Arvostan valtavasti yrittäjien kykyä ja halua nähdä mahdollisuuksia sekä ottaa riskejä, Sairanen toteaa. – Mutta ammattini puolesta tiedän myös, että vahinko voi sattua vaikka huomenna.

Yrittäjän hyvinvointi on suoraan sidoksissa liiketoimintaan ja toisin päin. Elämänturvaajaksikin itseään tituleeraava Sairanen painottaakin, että vakuutusturva on aina syytä pitää ajan tasalla.

– Sairauden tai tapaturman sattuessa kohdalle pitää pystyä rauhassa keskittyä toipumiseen ilman, että talous ottaa hittiä. Kaikkea ei toki voi vakuuttaa, mutta se tehdään, mikä voidaan, hän lupaa.

Kumppanuus Kirkkonummen yrittäjien kanssa merkitsee LähiTapiolalle näkyvyyttä ja läsnäoloa. Sairanen onkin jo tuttu näky eri tilaisuuksissa, joissa hän pääsee tutustumaan paikallisiin yrittäjiin ja kertomaan ajankohtaisista asioista.

– Teemme työtämme ihmiseltä ihmiselle. Siksi haluan olla läsnä ja tulla tutuksi. Ja varmistaa, että terveytesi ja taloutesi on turvattu.