Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

7.2.2024 klo 18:23
Uutinen

Välitilinpäätös Turun Yrittäjien ja Turun kaupungin yhteistyöstä

Turun Yrittäjien ja kaupungin suhteet ovat parin viime vuoden aikana merkittävästi aktivoituneet. Suhteiden lämmittely ja naamagallerian laajentaminen ovat olleet meillä painopistealueena ja vaikka varsinaissuomalainen onkin vaatimaton niin nyt täytyy myöntää, että olemme onnistuneet.

Vuoropuhelua on käyty ahkerasti. Hallituksen voimin olemme tavanneet johtavia virkamiehiä ja ryhmittäin turkulaisia luottamushenkilöitä ja avanneet heille sitä, mikä on elinvoimaisen yrityskentän merkitys kaupungin menestyksessä. Kaikille jäsenillemme on tarjottu mahdollisuus kuulla ajankohtaisia asioita ja kertoa niistä näkemyksiään useammassa kaupungin ja yrittäjien yhteisessä tilaisuudessa. Tänä vuonna näitä tilaisuuksia on järjestetty eri otsikoilla, jäseniltä kysyttyjen toiveiden mukaan, neljä kappaletta. Yksi on vielä tulossa marraskuussa, jolloin aiheena on työvoiman saatavuuden helpottaminen. Näiden lisäksi seuraamme kaupungin päätöksentekoa ja kirjoitamme kannanottoja.

Työ ei suinkaan lopu tähän. Jatkamme edelleen samalla tahdilla, koska tekemistä riittää. Turkua pitää auttaa sen yrittäjäystävällisyyden rakentamisessa. Kaupungin maineen parantaminen on ehdottomasti myös täällä toimivien yritysten ja yritysten etu – mitä vetovoimaisempi kaupunki, sen paremmat olosuhteet siellä on myös yrittää. Kun Turku on houkutteleva kohde sijoittautua, kaikki alueen yritykset saavat lisää potentiaalisia asiakkaita ja ihmistasolla potentiaalista työvoimaa.

Kaupunki tekee paljon töitä parantaakseen yrittäjäystävällisyyttään. Tehdään me yrittäjät voitavamme ja muistetaan julkisesti kehua kaupunkia silloin kun siihen vähänkin aihetta on. Valtakunnan mittakaavassa meillä on lopulta asiat varsin hyvin, joten unohdetaan turha vaatimattomuus ja annetaan sen kuulua.

Turun Yrittäjien edunvalvontatoimikunta