16.9.2021 klo 09:54
Uutinen

Valmennusta yrittäjän keholle ja mielelle

Keski-Suomen Yrittäjien hyvinvointivalmentajat Virve Lähdesmäki ja Essi Määttä kannustavat yrittäjiä mukaan hyvinvointivalmennukseen: Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua! Pitkäkestoisen valmennuksen aikana pystyt varmasti oppimaan uusia toimintatapoja, jotka parantavat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Syyskuun lopulla käynnistyy puolen vuoden mittainen yrittäjän hyvinvointivalmennus. Valmennus on tarkoitettu keskisuomalaisille yrittäjille, jotka haluavat kehittää omaa henkilökohtaista hyvinvointiaan kokonaisvaltaisesti. Valmennus on maksuton.

– Valmennusohjelma koostuu kuudesta inspiroivasta ja vuorovaikutteisesta valmennuspäivästä sekä välitehtävistä. Jokaiseen valmennuskertaan sisältyy asiantuntija-alustuksen ohessa ohjattua ja tavoitteellista työskentelyä osallistujien kesken, kertoo Keski-Suomen Yrittäjien hyvinvointiasiantuntija Virve Lähdesmäki.

Oma hyvinvointi on tärkein pääoma, johon sijoittaa. Kun yrittäjä jaksaa ja voi hyvin, hän on energisempi, tuottavampi ja luovempi. Valmennus on kehon ja mielen valmennus, joka perustuu tutkittuun tietoon ja hyödyntää osallistujien ja valmentajien kokemuksia.

– Jo pienillä muutoksilla voi vaikuttaa paljon omaan arkeen ja työn hallintaan. Valmennus on kokonaisvaltainen, kuten ihminenkin on. Jokainen saa itse valita, millaiset asiat ottaa omiksi painopisteikseen. Mikä antaisi itselle eniten voimavaroja, Lähdesmäki avaa.

Vastataan yrittäjien toiveisiin

Syyskuussa starttaava valmennusohjelma on toinen laatuaan. Edellinen puolen vuoden valmennusohjelma on jo loppusuoralla. Ensimmäisestä ryhmästä on saatu paljon hyviä oppeja uutta starttia varten.

– Kehitämme hyvinvointivalmennusta koko ajan, jotta se vastaisi paremmin yrittäjien toiveita. Tavoitteenamme on tuotteistaa valmennusohjelma, jota voisi tulevaisuudessakin järjestää yrittäjille, kertoo Keski-Suomen Yrittäjien hyvinvointiasiantuntija Essi Määttä.

Valmennuksen toteuttaa Lewell Oy. Osallistuja saa käyttöönsä heidän kehittämän verkkokuntosalin ja mahdollisuuden osallistua muun muassa kehon kuntoindeksimittaukseen. Päävalmentajana toimii Kaisa Wallinheimo.

– Tule rohkeasti mukaan, saat ympärillesi ammattilaiset ja vertaistukea muilta matkaan lähteneiltä yrittäjiltä, kannustaa Lähdesmäki.

Tutustu valmennukseen Keski-Suomen Yrittäjien tapahtumakalenterissa ja ilmoittaudu mukaan 19.9. mennessä.

Hyvinvointikartta-hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuvia ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtumat ja tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille, että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Keski-Suomen Yrittäjien jäsen.