17.9.2020 klo 15:41
Uutinen

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Jyväskylään 2021

Suomen Yrittäjät on myöntänyt Valtakunnallisten yrittäjäpäivien järjestelyn Keski-Suomen Yrittäjille vuodelle 2021. Yrittäjäpäivät pidetään Jyväskylässä 24.-25.9.2021.

Suomen Yrittäjien Valtakunnalliset yrittäjäpäivät oli tarkoitus pitää Jyväskylässä lokakuussa 2020 perinteisesti monipäiväisenä messutapahtuma. Koronan vuoksi tilaisuus päätettiin kuitenkin supistaa pidettäväksi vain liittokokousmuodossa. Tapahtuma saadaan kuitenkin kokonaisuutena Keski-Suomeen 2021 syyskuussa. Lipunmyynti avautuu vuodenvaihteessa.

– Olemme todella mielissämme päätöksestä. Hienoa, että kaikki se työ mitä alueella on nähty yrittäjäpäivien eteen ei valu hukkaan, vaan pääsemme nostamaan Keski-Suomea esiin yhdessä kumppaneiden ja yrittäjiemme kanssa. Myös lipun ostaneet ovat sitoutuneet tapahtumaan hyvin, peruuntumisia on tullut hyvin vähän. Tänä vuonna ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoteen, kommentoi Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.

Tuleville yrittäjäpäiville lähdetään samalla Lisää löylyä! -teemalla, kuin oli tarkoitus 2020 lokakuussakin. Yrittäjäpäivillä on perinteisesti alueen omista vahvuuksista kumpuava teema ja Jyväskylän tapahtumaa varten Keski-Suomen Yrittäjät järjesti avoimen haun keväällä 2019. Tahtona oli löytää teema, joka kumpuaa keskisuomalaisen yrittäjyyden vahvuuksista, ominaispiirteistä ja ilmentää yrittäjien eteenpäinmenoa omista lähtökohdista käsin.

-Teema ei voisi paremmin sopia tulevaan vuoteen. Mennään yhdessä eteenpäin ja lyödään lisää löylyä bisnekseen!

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät on Suomen Yrittäjien vuoden päätapahtuma. Vuoden 2021 yrittäjäpäivien yhteydessä jaetaan valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot. Tilaisuus kerää yhteen vuosittain jopa 2000 yrittäjää ympäri Suomen.

Tämän vuoden tapahtumaan ostamasi lippu käy myös ensi vuoden Valtakunnallisille yrittäjäpäiville. Hotellihuoneiden hinta palautetaan kaikille asiakkaille automaattisesti ilman peruutuskuluja. Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@liveto.io ja kerrot nimesi, tilausnumerosi sekä tilinumerosi, johon palautus tehdään.

Mikäli haluat myös osallistumislipun palautuksen, lipun hinta palautetaan sinulle ilman peruutuskuluja. Teemme palautukset lokakuun puoleen väliin mennessä.