19.9.2019 klo 09:42
Uutinen

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät kokoaa yrittäjät yhteen

Messuhalli täynnä yrittäjiä. Osa kuuntelee joka esityksen innokkaasti somettaen ja kysymyksiä esittäen.

Osa pitää palavereja pikku porukoissa. Kaikilla on asiaa, ja kaikki ovat kiinnostavia. Kaikki tuntevat jonkun ja jokainen tutustuu johonkin uuteen tyyppiin. Sitä on Suomen Yrittäjien valtakunnalliset yrittäjäpäivät.

Yrittäjien vuoden päätapahtuma järjestetään lokakuussa aina jossain yrittäjäjärjestön 20 aluejärjestön isossa kaupungissa, tänä vuonna urheilukaupungissa Lahdessa. Joka vuosi tapahtumassa tuodaan esiin juuri sen paikkakunnan piirteitä. Tänä vuonna lahtelaisuutta edustaa upeimmillaan jalkapallolegenda Jari Litmanen, joka saapuu puhumaan yrittäjille.

Tarjolla on hyvän seuran lisäksi paljon tärkeää tietoa. Yrittäjien oman järjestön asiantuntijat ovat tavattavissa, samoin yhteistyökumppanit, joilta yrittäjä saa apua ja tukea yritystoimintaansa ja elämäänsä yleensäkin. Seminaariosuus on rakennettu niin, että yrittäjä saa siitä paitsi tietoa myös iloa ja virkistystä.

Päätöksiäkin tehdään: osana Valtakunnallisia yrittäjäpäiviä järjestetään Suomen Yrittäjien liittokokous, jossa linjataan, mitä järjestö yrittäjien puolesta seuraavana vuonna tekee.

Iltaisin juhlitaan. Ensin rennommin, sitten rusetit suorassa ja paljetit kimaltaen. Kaikki huipentuu upeaan palkintojenjakoon, kun Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot ojennetaan tarkkaan valituille, menestyneille yrittäjille. Näin on tehty yhteistyökumppanin Fennian kanssa jo vuodesta 1968. Tänä vuonna uutuutena jaetaan Vuoden yksinyrittäjä -palkinto.

Parasta on yrittäjäpäivillä ystävien tapaaminen ja uusien ystävyyssuhteiden luominen.

Hanki liput 6.10. mennessä täältä >