Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät järjestettiin vuonna 2022 Tampereella Nokia Arenalla.
14.6.2023 klo 09:23
Uutinen

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät Seinäjoella vuonna 2024

Suomen Yrittäjien Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät järjestetään vuonna 2024 Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoki Areenalla 11 – 12.10.2024. Asiasta päätti Suomen Yrittäjien hallitus 13.6.2023.

”Olemme ylpeitä saadessamme toivottaa yrittäjät tervetulleiksi Seinäjoelle ja Etelä-Pohjanmaalle yrittäjyysmaakuntaan. Tapahtuma on tärkeä niin kaupungille ja maakunnalle kuin pohjalaisille yrittäjille, jotka saavat olla osaltaan toteuttamassa yrittäjien vuoden kohokohtaa”, sanoo Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi.

”Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät on Suomen Yrittäjien ja yrittäjyyden vuoden päätapahtuma. Yrittäjäpäivillä on nähty perinteisesti huippuluokan puhujia ja esiintyjiä eri teemoista”, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.

Yrittäjäpäivien yhteydessä jaetaan valtakunnallisesti tunnetut yrittäjäpalkinnot. Tilaisuus kerää yhteen vuosittain jopa yli 1000 yrittäjää ympäri Suomen. Vuonna 2024 tapahtuman yhteydessä järjestään Suomen Yrittäjien liittokokous.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät on järjestetty viimeksi Seinäjoella vuonna 2011.

Kouvolan kanssa tehty sujuvaa yhteistyötä

Tapahtuma piti alun perin järjestää Kouvolassa vuonna 2024.

”Yrittäjäpäivät on viikonlopun kestävä suurtapahtuma yli tuhannella osallistujallaan. Sen mittavien logistiikka- ja infrastruktuurivaatimusten johdosta Suomen Yrittäjillä ei valitettavasti ole edellytyksiä sitoutua tapahtuman järjestämiseen syksyllä 2024 Kouvolassa. Olemme tästä pahoillamme”, Pentikäinen sanoo.

”Odotamme Kouvolan jäähalliremontin toteutumista. Tämän perusteella voimme arvioida tämän tapahtuman järjestämistä Kouvolassa myöhemmin. Näkisimme mieluusti Suomen Yrittäjien tapahtumia Kouvolassa ja Kymenlaaksossa”, Pentikäinen sanoo.

”Olemme erittäin tyytyväisiä sujuvaan tapahtumayhteistyöhön Kouvolan kaupungin kanssa. Tästä haluamme kiittää ja odotamme tapahtumayhteistyöllemme jatkoa”, Pentikäinen sanoo.

Vuonna 2023 tapahtuma järjestetään Porissa.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, toimitusjohtaja, 040 5041944, mikael.pentikainen@yrittajat.fi, Suomen Yrittäjät

puheenjohtaja Anne Niemi, puheenjohtaja 040 0661635, anne.niemi@yrittajat.fi, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät