22.3.2017 klo 08:55
Uutinen

Vanhamäen Hyvinvointikeskus – digiaika ja perinteikkäät puitteet sopusoinnussa

Suonenjoella sijaitseva Vanhamäen Hyvinvointikeskus tarjoaa luonnonkauniit puitteet kokous-, ryhmämajoitus- ja juhlapalvelujen lisäksi ratsastus- ja virkistystoimintaan. Vanhamäen Hyvinvointikeskuksen monipuoliset tuotteet ovat kotisivuilla asiakkaille valmiiksi ryhmiteltyinä. – Internet ja Facebook tarjoavat mahdollisuuden palvella asiakkaitamme tarkennetulla markkinointiviestillä, kertoo johtaja Sari Granander.

Monipuoliset palvelut tarjolla verkossa

Vanhamäen Hyvinvointikeskus tarjoaa useita eri palveluja. Hyvinvointikeskuksessa voi majoittua, tehdä luomuostoksia sekä ratsastaa ja nauttia myös muista ohjelmapalveluista. Tärkeää onkin, että asiakkaat löytävät palvelut helposti verkosta.

– Juuri päivitetyissä kotisivustoissamme olemme pyrkineet selkeyteen. Meillä on kuudet kotisivut ja viisi Facebookia, tapahtumakoordinaattori Katja Vikla kertoo ja jatkaa. – Palvelusivustojen pitää nykyisin olla luettavissa helposti myös älypuhelimilla. Palvelut on myös helpompi löytää, kun eri verkkosivut on luotu tuotelähtöisesti, kuten lasten metsätoimintapuiston sivusto Metsamansikka.fi ja vielä rakenteluvaiheessa oleva Rippileirit.fi.

Diginosteessa pitää huolehtia myös monipuolisesta viestinnästä

Vanhamäen asiakkaiden ikäjakauma on laaja. Diginosteessa pitää huolehtia viestinnästä myös varttuneemmillekin. Perinteinen lehti-ilmoittelu ja ”puskaradio” ovat edelleen käytössä ja joillekin ryhmille ilmoitustaulujen julisteilmoittelu toimii hyvin, varsinkin lähialueella.

– Digimarkkinoinnin laajentuminen on tapahtunut luontevasti, ilman erityisempiä strategiapohdintoja. Olemme halunneet kehittää viestintäämme sinne, missä asiakkaammekin ovat. Niinpä Luomukori.fi -verkkokauppa palvelee asiakkaita ympäri Suomen ja kokouspaketin voi varata Vihreakokous.fi -sivuilta. Laajaa ratsastajien harrastajaryhmää haluamme palvella jatkossa entistä paremmin ja pian kaikki ratsastustuotteet yksittäisistä tunneista aina leireihin asti ovatkin hankittavissa verkkokaupan kautta, Sari kertoo.

Facebook-ryhmissä kansainvälisyyttä

Kansainvälisen henkilökunnan lisäksi Vanhamäellä vierailee vuosittain lukuisia ulkomaalaisia. Yhteydenpito muun muassa tuleviin Eurooppalaisen Vapaaehtoispalvelun (EVS) nuoriin onnistuu helpoiten heille kohdennetussa Facebook-ryhmässä. Samalla tieto Hyvinvointikeskuksen palveluista välittyy kansainvälisen jo yli 15 vuotta karttuneen nuorisoyhteisön kautta.

– Kansainväliset asiakkaat toivotetaan muutenkin tervetulleeksi esimerkiksi VisitSavo -palvelusivuston kautta, jossa olemme mukana, Sari ja Katja toteavat lopuksi.

Lisätietoja: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, yritysyhteyshenkilö Matti Ylönen, 0207 464 621

* Uutissarjassa Yritys oppii ja menestyy -palvelun osaamiskartoitukseen osallistuneet yrittäjät kertovat kuukausittain yritystoimintansa sähköistämisen vaikutuksista. Maaliskuun digitarinassa haastateltavina ovat Vanhamäen Hyvinvointikeskuksen johtaja Sari Granander ja tapahtumakoordinaattori Katja Vikla.