2.11.2017 klo 12:07
Uutinen

Varsinais-Suomen Maakuntaennuste julkaistaan tammikuussa 2018 jo 25. kerran: Vastausaika 1. – 15.11.2017

Varsinais-Suomen Osuuspankit ja Varsinais-Suomen Yrittäjät julkaisevat ensi vuoden alussa jo 25. Varsinais-Suomen Maakuntaennusteen. Yrittäjien aktiivisen panoksen ansioista vuodesta 1993 laaditusta Maakuntaennusteesta on kasvanut Suomen kattavin alueellinen suhdannekatsaus.

Mikäli vastauskutsu on saavuttanut sinut, vastaathan kyselyyn. Jokainen vastaus on tärkeä ja lisää Maakuntaennusteen luotettavuutta. Vastaamaan on kutsuttu kaikki ne Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenet, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa Varsinais-Suomen Yrittäjien käyttöön.

Maakuntaennuste peilaa yrittäjien talousodotuksia uuden vuoden kynnyksellä. Perinteisten vakiokysymysten ohella tällä kertaa selvitetään myös muun muassa pk-yritysten digitalisaatioon liittyviä valmiuksia, eläketurvan tasoa, suhtautumista sote-uudistukseen ja arvioita Sipilän hallituksen toiminnasta.

Kyselyn vastausaika on 1.–15.11.2017 klo 16.00 asti. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia.

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisina. Yksittäisiä vastauksia ei julkaista, eikä vastaajien henkilöllisyys tai yritys ilmene tutkimusaineistossa.

Varsinais-Suomen Maakuntaennuste julkaistaan tiistaina 9.1.2018. Maakuntaennustetta käytetään muun muassa yrittäjien edunvalvonnan välineenä ja viestinä päätöksentekijöille. Maakuntaennuste jaetaan laajasti päättäjille ja medialle Varsinais-Suomessa.

Vastaamalla kyselyyn olet mukana vaikuttamassa ja tukemassa maakuntamme yrittäjien edunvalvontaa.

Varsinais-Suomen Maakuntaennuste on Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Osuuspankin vuosittain toteuttama tutkimus. Maakuntaennusteen toteuttamissuunnitelman on laatinut alun perin Turun kauppakorkeakoulun PK-Instituutti. Ennusteen tutkimus- ja toimitustyöstä sekä tiedottamisesta vastaa Yrittäjien ja Osuuspankkien kumppanina Eurofacts Oy. Maakuntaennustetta koskeviin kysymyksiin Eurofactsissä vastaa Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163.