4.4.2018 klo 11:19
Uutinen

Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Elisan yhteistyö jatkuu

Elisan kanssa tehtävä pitkäaikainen yhteistyö näkyy tänäkin vuonna jäsenille tarjottujen etujen ja digi-teemaisten koulutusten muodossa.

Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Elisan yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna. Alueella järjestetään useita yhteisiä tapahtumia sekä Elisan kattavat edut ovat jäsentemme käytössä jatkossakin. Elisa esimerkiksi tarjoaa yrittäjäjärjestön jäsenille tuplasti nopeutta samalla rahalla, koska yhä useamman yrittäjän työ edellyttää nopeita ja toimivia yhteyksiä. Tästä sekä muista eduista löytyy lisätietoa osoitteesta www.elisa.fi/yedut

Elisa on mukana Yrittäjän Digikoulukiertueella (www.yrittajat.fi/digikoulu) kertomassa ja näyttämässä miten yrittäjä hyötyy uusista pilvipohjaisista työkaluista. Lisäksi omalta koneelta pääsee osallistumaan Elisan Yrittäjä webinaareihin, joissa keskitytään käytännön vinkkeihin ja ideoihin tai kerrotaan mielenkiintoisista ilmiöistä (https://yrityksille.elisa.fi/webinaarit)

Näiden lisäksi järjestämme useita yrittäjälle hyödyllisiä tapahtumia vuoden mittaan ja Elisa on yksi pääyhteistyökumppaneista Turussa 19.-20.10. järjestettävillä Valtakunnallisilla Yrittäjäpäivillä.

Muistathan myös, että mieltä askarruttaviin digikysymyksiin saa apua paitsi koulutuksista myös Elisa Yritysgurusta, joka auttaa kaikissa IT-pulmissa. Suomen Yrittäjien jäsenet saavat puhelinpalvelun edullisempaan hintaan. Edun saa käyttöön kirjautumalla jäsennumerolla www.yrittajat.fi/jasenedut/elisa -sivulle.

Muista hyödyntää jäsenetuja ja saat suoraa vastinetta jäsenmaksulle!