22.6.2021 klo 08:35
Uutinen

Varsinais-Suomen Yrittäjille uusi jäsenetu yhteistyössä alueen K-kauppiaiden kanssa

Varsinais-Suomen Yrittäjät tarjoavat yhdessä maakunnan K-kauppiaiden kanssa uuden edun jäsenyrittäjilleen – jopa 5-15% alennusta ostoksista paikallisessa K-kaupassa. Jäsenetu on voimassa 22.6. alkaen.

Uutena jäsenetuna useat varsinaissuomalaiset K-kauppiaat tarjoavat Suomen Yrittäjien jäsenille tuotteitaan etuhintaan. Näyttämällä kassalla voimassa olevaa jäsenkorttia/mobiilikorttia jäsenet saavat alennusta ostoksista. Yhteistyön tarkoituksena on kannustaa yrittäjiä tukemaan toisiaan ja ostamaan aina paikalliselta kauppiaalta – omalta yrittäjäkollegaltaan.

– Olemme erittäin iloisia siitä, kuinka moni maakunnan kauppias halusi lähetä mukaan tähän jäsenetuun. Yhteistyö K-kauppiaiden kanssa on yrittäjäjärjestölle erittäin tärkeää, ja uskommekin tämän rahanarvoisen jäsenedun kannustavan kaikkia yrittäjiä keskittämään päivittäisostoksensa yrittäjävetoisiin liikkeisiin, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sanoo.

Kuvassa kauppias Jyrki Koenkytö

Myös jäsenkauppiaat ovat ottaneet hyvin vastaan tarjotun yhteistyömahdollisuuden. Kaikkiaan 19 varsinaissuomalaista kauppiasta lähti mukaan uuteen jäsenetuun. Yksi mukaan lähteneistä on K-Citymarket Loimaan kauppias Jyrki Koenkytö. Vuodesta 2001 saakka K-kauppiaana toiminut Koenkytö näkee tärkeänä, että yrittäjät tukevat toinen toisiaan.

– Huomasimme korona-pandemian alettua, että monella yrittäjällä oli vaikeaa. Siksi meiltä on jo pidemmän aikaa saaneet jäsenyrittäjät alennusta jäsenkorttia näyttämällä. Halusimme näin osoittaa, että olemme kaikki tässä samassa veneessä. On tärkeää, että me yrittäjät autamme ja tuemme toisiamme, kauppias Koenkytö sanoo.

Kuvassa kauppiaat Kaisa ja Lasse Anttila

K-market Loukinaisen, Ilmarisen ja Halisen kauppiaat Kaisa ja Lasse Anttila eivät kauaa miettineet lähteäkö mukaan uuteen jäsenetuun. Syiksi mukaan lähtöön Anttilat kertovat sekä yhteisöllisyyden, kuin myös mahdollisuuden tehdä enemmän kauppaa.

– Meidän yrittäjien on puhallettava yhteen hileen. Jos yrittäjä ei osta toiselta yrittäjältä, niin kuka sitten, Anttilat toteavat.

Etu on voimassa 22.6. alkaen seuraavissa toimipaikoissa:

K-Marketit

-5% elintarvikkeista

-10% käyttötavaroista

Aura: K-Market Aurantori

Lieto: K-Market Ilmarinen ja K-Market Loukinainen,

Loimaa: K-Market Turuntie, K-Market Korintti,

Piikkiö: K-Market Piikkiö,

Rusko: K-Market Rusko (etu vain elintarvikkeista),

Salo: K-Market Enola ja K-Market Pirkkatori (etu vain elintarvikkeista),

Sauvo: K-Market Sauvo,

Turku: K-Market Halinen, K-Market Kerttuli, K-Market Ruokatori, K-Market Vartiovuori, K-Market Herkkulinna, K-Market Perno, K-Market Jäkärlä, K-Market Kanslerintie (etu vain elintarvikkeista), K-Market BioCity, K-Market Puolalankatu

K-Neste-asemat

-15% automaattipesuista

Raisio: Vesilaitoksentie, Salo: Mariankatu, Turku: Hämeentie, Satama

K-Supermarketit

-5% elintarvikkeista

-10 käyttötavaroista

Naantali: K-Supermarket Ellen

K-Citymarketit

-5% elintarvikkeista

Loimaa: K-Citymarket Loimaa (etu vain elintarvikkeista)

Lue tarkemmin uudesta jäsenedusta täältä.