31.8.2018 klo 12:09
Uutinen

Vastaperustetulla perheyrityksellä selvä tavoite – ”let´s make Lapua great again”

Tänä vuonna perustettu parkettilattiavalmistaja Lapua Floors houkuttelee asiakkaita lapuankielisellä verkkokaupalla. Kuluttajille suunnatun verkkokaupan lisäksi yrityksellä on jälleenmyyjinään 250 myymälää.

– On korkea aika, että joku haastaa kotimaiset parkettimarkkinat, Lapua Floors Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kallio sanoo.

– Let’s make Lapua great again. Pohjanmaalla käydään aina mittaamassa naapurin navetta ennen kuin rakennetaan oma, ihan vain siksi, että voidaan itse rakentaa isompi. Tämä on myös meidän filosofia Lapua Floors Oy:llä.

Kallio uskoo vahvaan kasvuun.

– Tuotteemme laatu on korkea, ja pystymme oman kulurakenteemme ansiosta kilpailemaan myös hinnalla. Olemme perheyritys. Tuotantoprosessissa appiukko ja muukin suku ovat kaikki auttamassa.

– Kysyntä on kova. Arkkitehtitoimistot soittelevat ja myynti on parhaillaan laajenemassa myös Venäjän suuntaan; Ruotsiin ja Norjaan myymme jo. Tarjoamme ’mallikappalehet velootuksetta’ ja niitä tilataan enemmän kuin mitä ehdimme lähettää, Kallio toteaa.

Kalliolla on myös bambulattioita toimittava Nordic Bamboo -yritys. Lisäksi hän luotsaa verkossa toimivaa Vinyylilattiakauppaa

– Aion ottaa haltuun markkinajohtajuuden Suomen lattiabisneksessä, Kallio kertoo.

Lapua Floorsin tammiparketti tuotetaan yrityksen omalla tehtaalla Lapualla.

toimitus (at) yrittajat.fi

Kuva: Lapua Floors