Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

18.6.2018 klo 18:33
Uutinen

Veneen voitti Arja-Leena Koivuniemi

Lammin Yrittäjät ja Lions Club Lammi arpoivat yhdessä Suomi 470 -soutuveneen Pellavamarkkinoilla. Sen voitti Arja-Leena Koivuniemi Lammilta. Onnea!

Lammin 48. Pellavamarkkinat vietettiin loistavassa markkinasäässä. LC Lammin 60-vuotisjuhlavuonna Pellavamarkkinat oli myös Hämeen liiton Häme-päivä. Häme-päivän avanneen Timo Heinosen mukaan Pellavamarkkinoiden pitkä, yhtäjaksoinen historia, siihen liittyvä yhdessä tekeminen ja varojen ohjaaminen yhteiseen hyvään olivat asioita, jotka puolsivat Häme-päivän tunnustuksen myöntämistä. Lisäksi markkinoille valittu teema osui nappiin.

– Paikallinen yrittäjyys onkin sellainen voima, mitä kannattaa jokaisen vaalia. Ostamalla läheltä ja käyttämällä paikallisia palveluita huolehdimme siitä, että lähipalvelut säilyvät ja toivottavasti myös kehittyvät, hän sanoi avajaispuheessaan.

Vuoden lammilaiseksi palveluksi valittiin Vaate-Pirtti, jonka yrittäjä on ollut vuodesta 1988 Marja Tyrkäs. Marja oli vasta 14-vuotias, kun hänen vanhempansa perustivat vaatekaupan Lammille. Vaate-Pirtti on palvellut lammilaisia vuodesta 1955 lähtien, ja palvelu jatkuu vaikka yrittäjä onkin eläkeiän ylittänyt jo kauan sitten. Vuonna 2015 Marja Tyrkäs valittiin Hauhon, Lammin ja Tuuloksen vuoden yrittäjäksi.