14.2.2017 klo 08:21
Uutinen

Vietä ystävänpäivää yrittäjien kanssa!

Yrittäjät juhlistavat tänään tiistaina ystävänpäivää eri puolella Suomea. Tapahtumia on luvassa ainakin Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa.

Y-tila kutsuu etätyöpäivän viettoon Helsingissä

Helsingin Yrittäjät toivottaa kaikki yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet tervetulleiksi viettämään tänään etätyöpäivää Yrittäjätilaan Helsingin keskustaan.

Yrittäjätila on avoinna kello 9–16. Paikalle voi tulla piipahtamaan tai vaikka koko päiväksi. Tarjolla on tilaa työskentelyyn, nettiyhteys, mukavaa seuraa työpäivään sekä pientä purtavaa.

Yrittäjätila sijaitsee osoitteessa Annankatu 36 B.

Elokuvailta Turussa

Turussa Varsinais-Suomen Yrittäjät ja Turku Energia järjestävät yhteistyössä elokuvaillan Kinopalatsissa. Tapahtuma alkaa kello 17, ja se on suunnattu Varsinais-Suomen Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenyrittäjille.

Elokuvaillassa katsotaan The Founder -elokuva, joka kertoo MacDonald´sin perustajan tarinan.

Elokuvan jälkeen suunnataan vielä yksille Shootersiin osoitteeseen Yliopistonkatu 12, 20100 Turku.

Ystävänpäivän aamukahvit Jyväskylän Palokassa

Jyvässeudun Yrittäjät kutsuvat jäsenyrittäjänsä ystävänpäiväkahveille Kirrin Nesteelle Palokkaan. Myös jäsenten yrittäjäystävät ovat tervetulleita mukaan kahvittelemaan.

Teemana Palokan aamukahveilla ovat asiakkuudet ja verkostot, ja aamun aikana käydään läpi, mitä hyötyä yrittäjäyhdistysjäsenyydestä ja –kontakteista on.

Neste K Kirri sijaitsee osoitteessa Kirrintie 2, 40270 Palokka, 40270 Jyväskylä.

Avoimet ovet Lappeenrannassa

Etelä-Karjalan Yrittäjät järjestävät tänään kello 10–13 avoimet ovet. Tilaisuudessa on tarjolla laskiaispullaa, kahvia ja yrittäjähenkistä seuraa.

Paikalla on myös Lappeenrannan kaupungilta Mikko Ojapelto, joka kertoo, miten kaupungin yrityspalvelut toimivat vuonna 2017.

Tapahtuma järjestetään osoitteessa Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta.

Pori juhlisti jo

Porissa puolestaan ehdittiin jo järjestää Ystävänpäivä-etkot viime perjantaina. Porin Yrittäjien järjestämään tilaisuuteen osallistui 101 yrittäjää aveceineen.

Tilaisuudessa palkittiin vuoden nuori yrittäjä ja vuoden yksinyrittäjä. Ilta eteni buffetruokailun ja teatteriesityksen merkeissä.

toimitus@yrittajat.fi