30.9.2020 klo 18:13
Uutinen

Viipurilainen Kotileipomo Oy – Ilmiömäistä joukkuepeliä haasteidenkin aikana

Asikkalan vuoden 2020 yrittäjä palkinto on myönnetty Viipurilainen Kotileipomo Oy:n Ylä-Hemmilän perheelle.

Kaikkien tuntema Viipurilainen on pelannut ilmiömäistä joukkuepeliä haasteidenkin aikana. Yrityksen esimerkillinen toiminta ja laadukkaat tuotteet ovat jakaneet positiivista energiaa ympäri Suomea leipien ja positiivisten uutiskatsausten myötä.

Positiivisen tunnelman ja energisen vireen takana on kuitenkin paljon, joka ei aina näy pinnalle. ”Asiakkaat näkevät kuinka ovipumppu laulaa ja kassakone kilisee, mutta taustalla tehdään investointeja ja hankintoja samalla mitalla”, kertoo Tuomas Ylä-Hemmilä. Tuttu laulun fraasi ”Tuhansia töitä, valvottuja öitä” kuvaa yrittäjä isän Veikko Ylä-Hemmilän mukaan yrityksen alkutaipaletta osuvasti. Töitä on tehty ja se myös näkyy.

Yrittäjyyden kuuluisat vapaus ja vastuu ovat tulleet tutuiksi myös Ylä-Hemmilöille. Teppo Ylä-Hemmilä kertoo, että menneisyydessä vastuuta on ollut mutta vapautta ei niinkään. Onneksi viime vuodet ovat kuitenkin tuoneet tasapainoa ja yrittäjyyden vaakakupit ovat alkaneet tasoittumaan. Se on merkki siitä, että jotain on tehty oikein, sanoo Teppo Ylä-Hemmilä.

Ylä-Hemmilän perhe otti historiallisen yrityksen haltuunsa vuonna 1996 ja kesällä 2014 leipomo muutti Lahdesta Vääksyyn. Samalla yritys avasi myös oman kahvilan ja myymälän leipomon yhteyteen. Asikkalaan muutto oli Ylä-Hemmilöille tärkeää. Kotiseutuylpeys näkyy niin tuotteiden raaka-aineissa, markkinoinnissa kuin myös vahvana tukena paikallisiin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Yrityksen keskiössä ovat yrittäjien lisäksi tietenkin koko henkilökunta, josta yrityksessä halutaan pitää hyvää huolta. Yrityksen positiivinen henki välittyykin kävijöille niin asiakaspalvelussa, kuin tuotteiden laadussa. Innovatiivisista tuotteistaan ja yksinkertaisista raaka-aineistaan tunnettu Viipurilainen kotileipomo tekee tuotteita, jotka nostavat leivän arvostuksen tasolle, jolle se kuuluu.

Asikkalan Yrittäjät ry toivottaa onnea ja menestystä Asikkalan vuoden 2020 yrittäjille ja kiittää mahtavasta työstä, jota Viipurilainen Kotileipomo tekee koko Asikkalan eteen!

Viipurilainen kotileipomo Facebookissa: https://www.facebook.com/viipurilainencafe

Kotisivut: https://viipurilainen.fi/