8.6.2017 klo 22:04
Uutinen

Virtaako hiki toimistossa? Tämä minilaite viilentää ilman ympärilläsi

Kesän helteitä odotellessa on hyvä varautua kodin ja työskentelytilojen viilennykseen. Evapolar on pienikokoinen ilmastointilaite, joka myös kosteuttaa ja puhdistaa ympäröivää ilmaa.

Parhaillaan Kickstarter-joukkorahoituskampanjassa pääomaa keräävä Evapolar 2 on pienikokoinen ilmastointilaite, joka viilentää ilman 3-4 neliön alalta. Tämän lisäksi laite myös puhdistaa, kosteuttaa ja filtteröi ilmaa.

Evapolar 2 soveltuu parhaiten työpöydälle tai makuuhuoneeseen, sillä yhdellä täytöllä se viilentää ja kosteuttaa ilmaa kahdeksan tunnin ajan. Sen jälkeen käyttäjän on täytettävä säiliö vedellä.

Valmistaja on parantanut uutta versiota kasvattamalla vesisäiliön kokoa ja laskemalla laitteen melutasoa. Käynnissä ollessaan Evapolar humisee 25-40 desibelin voimakkuudella. Laitteeseen on lisätty tuki älykotijärjestelmille kuten Applen HomeKitille ja Samsungin Smart Thingsille.

Valmistaja muistuttaa, että laitetta ei saa pitää kaltevalla alustalla ja se toimii paremmin tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Virran laite ottaa tavallisesta pistorasiasta tai esimerkiksi tietokoneen usb-liitännästä.

Kickstarterista Evapolar 2:n voi tilata alennettuun noin 160 euron hintaan ennen kampanjan päättymistä.

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen@yrittajat.fi