12.6.2017 klo 12:12
Uutinen

Vuoden mikroyrittäjäksi palkittiin Niina Stolt

Yhdistyksen kesänavaus risteilyllä Helsingin kauniissa saaristossa 8.6. vuoden 2017 mikroyrittäjäksi palkittiin Niina Stolt

(palkinnon luovuttivat Puheenjohtaja Mari Laaksonen, hallituksen Raija Lehtinen & Ulla Leppäkoski-Juvonen)

Palkittua mikroyrittäjää Niinaa voisi siteerata pitkän linjan yrittäjäksi nuoresta iästään huolimatta sekä

yhdistysaktiiviksi ja kahden pienen lapsen äidiksi. Yrityksensä Studio Onnin Niina on perustanut vuonna 2004

www.studioonni.com

Niina on mm. ollut perustamassa HYNY:ä (Helsingin Yrittäjien Nuoret Yrittäjät) sekä toiminut usean yhdistyksen hallituksessa. Niina ryhtyi valokuvausyrittäjäksi kaksikymppisenä heti valmistuttuaan ja on saanut yrityksensä kukoistamaan vaikeista ajoista huolimatta.

Niina on lanseeranut ystävänsä Mirkun kanssa mm. uuden konseptin ihana nainen:

”Ihana nainen on kahden valovoimaisen, herkän ja rohkean naisen idea, joka menee väistämättä ihon alle. Kuvauspäivässä ei ole kyse pelkistä kuvista, vaan kokonaisvaltaisemmasta kokemuksesta, joka alkaa jo studiolle sisään tullessa. Herkeämätön huomio ja yhdessä pohtiminen auttavat katselemaan itseä, omaa naiseutta ja myös kuvan kohteena olemista uusin silmin. Kuvaajat rohkaisevat myös hieman epämukavimmille alueille ja loihtivat meikkaajakampaaja-tiiminsä kanssa kokonaisuuksia, joita ei osaisi itse ajatellakaan.

Ihana nainen konseptia on luonnehdittu mm. seuraavasti;

”En löydä oikein sanoja millä kuvaisin päivää. Se oli niin paljon muutakin kuin stailaus ja valokuvaus. Päivä oli rajojen rikkomista. Miten tiukkoja rajoja sitä itselleen luokaan ja tiukassa istuvia ajatuksia itsestään. Oli aivan huikea kokemus antautua ammattilasten vietäväksi ja löytää itsestään aivan uudenlainen minä.”

”Uskon, että jokainen nainen haluaa olla hetkittäin oman elämänsä prinsessa. Hetkittäin se huomion ainoa keskipiste. Hetkittäin erityisen kaunis. Minä ainakin haluan olla. Ihana Nainen -elämyspäivä olisi mielestäni kokemisen arvoinen ihan jokaiselle naiselle. Sen jälkeen väkisinkin muistaa mielestäni yhden elämän tärkeimmistä asioista: ”On ihanaa olla minä – ja minä olen ihana juuri tällaisena kuin olen.”

Niinan ja Mirkku Merimaan ihana nainen konseptiin -Ihana Elämys Oy pääset tutustumaan tästä http://www.ihanaelamys.fi/

Lisätietoja Puheenjohtaja Mari Laaksonen 0405780189 kanta_helsingin @yrittajat.fi

Niina Stolt, Studio Onni

Vanha Talvitie 11A, 2. kerros, 00580 Helsinki Puh. 044 3193166 Niina@StudioOnni.com

Lisää kuvia yhdistyksen Facebook-sivuilla.