3.12.2022 klo 18:45
Uutinen

Vuoden nuori yrittäjä 2022 Laatutrio Oy Veikka Österberg

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Nuorten Yrittäjien johtoryhmä jakaa vuosittain Vuoden nuoren yrittäjän palkinnon. Tänä vuonna palkinto jaetaan kasvuhakuiselle Laatutrio Oy yritykselle Oulusta.

Laatutrio Oy on vuonna 2018 perustettu, alun perin maalausalan yritys, jonka toimitusjohtaja Veikka Österberg perusti parikymppisenä olleessaan vielä opiskelija. Yritys on investoinut rohkeasti ja uskaltanut ottaa hallittuja riskejä. Yritys työllistää ja kouluttaa paljon nuoria ammattilaisia. Lisäksi se on laajentanut ja mukauttanut toimintaansa muuttuvassa maailmantilanteessa ulkomaalauksista sisämaalauksiin ja aurinkopaneeleihin.

  • ”Yrityksessä on oikea tekemisen meininki ja toimintaa löytyy jo Keski-Suomesta ja Uudeltamaalta”, perustelee valintaa Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien nuorten yrittäjien johtoryhmän puheenjohtaja Juho Tauriainen. 


Laatutrio Oy:llä työskenteleeympärivuotisesti 15 henkilöä ja kesäsesonkiaikana työntekijöitä oli enimmillään 90. Tänä päivänä Laatutrion liiketoiminnot koostuvat sisä- ja ulkomaalauksista, kattopalveluista ja uusimpana tulleesta aurinkoenergialiiketoiminnasta. Konsernin liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa juuri päättyneellä tilikaudella..

  • ”Laatutrio Oy:n tulevaisuuden suunnitelmana on kasvattaa markkinaosuutta vahvasti Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla ja tavoitteena on kasvaa nimenomaan keskeisissä kasvukeskuksissa, tuottaen vuosittain 1-2 miljoonan euron kasvua kertoo Veikka Österberg. Teemme edelleen kovasti töitä toimialan parhaimman asiakaskokemuksen eteen. Panostamme kasvussa sekä maalausliiketoiminnan että aurinkoenergialiiketoiminnan kasvuun” korostaa Österberg.

Vuoden Nuori yrittäjä palkinnot on jaettu seuraaville yrittäjille:

  • 2021 Arto Kankaala, Lapkaara Oy
  • 2020 Joonas Puurunen, Prime Sales Oy
  • 2019 Antti Heikkilä, Tivitek Oy
  • 2018 Janne Nieminen, Sikla Oy
  • 2017 Niklas Nukari, Takuullecom Oy
  • 2016 Sakari Arffman, Droplet Hitech Desing Oy
  • 2015 Ville Kyllönen, Konesilta Oy


    Palkittu yritys:
    Laatutrio Oy toimitusjohtaja Veikka Österberg p. 050 4413 055 veikka.osterberg@laatutrio.fi

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät lisätietoja perusteluista:
Vuoden nuoren yrittäjän valinnan teki Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Nuorten yrittäjin johtoryhmä yhdessä PPY:n hallituksen edustajien kanssa. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Nuorten Yrittäjien johtoryhmän puheenjohtaja Juho Tauriainen p. 040 7438 373.