18.5.2018 klo 16:29
Uutinen

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun finaalissa Lasse Saarenpää

Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun viiden finalistin joukossa on eteläpohjalainen yrittäjä Lasse Saarenpää.

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on maamme arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu. Kilpailussa painotetaan yritystoiminnan ansioita. Kilpailun voittoa tavoittelevat koneliikkeen yrittäjä Lasse Saarenpää, 34, Etelä-Pohjanmaalta, maatalousyrittäjä Simo Larmo, 33, Varsinais-Suomesta, siivousyrittäjä Jenni Parpala, 26, Rannikko-Pohjanmaalta, ohjelmistoyrittäjä Janne Puustinen, 30, Keski-Suomesta ja personal trainer Emmi Salo, 29, Keski-Pohjanmaalta.

Finalistit valittiin Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen järjestämien alueellisten alkukilpailujen 18 voittajan joukosta. Alkukilpailuihin ehdokkaita jättivät Suomen Yrittäjien paikallisyhdistykset sekä jäsenyrittäjät. Paikallisyhdistykset hyödynsivät ehdokasasettelussaan viime syksynä kansalaisilta kerättyjä ilmiantoja, joita saatiin peräti 261.

Lasse Saarenpäällä takanaan jo 20 vuoden yrittäjäura

Töysäläinen Laten Kone aloitti pienesti toiminimellä ja on kasvanut kansainväliseksi käytettyjen maanrakennus- ja nostokoneiden maahantuojaksi, huoltajaksi ja myyjäksi. Kilpailuvaltti on nopea palvelu. Kun ostopäätös on tehty, toimitetaan tilattu tuote mahdollisesti saman päivän aikana asiakkaalle. Viime vuosina on kasvatettu maanrakennuskoneiden lisälaitteiden suunnittelua, valmistuttamista ja myyntiä. Vaikka yrittäjä Lasse Saarenpää on vasta 34-vuotias, hänellä on jo 20 vuoden yrittäjäkokemus: hän perusti ensimmäisen yrityksensä Tmi Laten Mopon 14-vuotiaana.

Voittaja julki elokuussa Get Together -tapahtumassa

Valtakunnallisen kilpailun voittaja julkistetaan Nuorten Yrittäjien Get Together -päätapahtumassa Hyvinkäällä 24.8.2018. Ilmoittaudu mukaan Get Togetheriin ja tule kannustamaan Lasse voittoon.