6.12.2019 klo 16:23
Uutinen

Vuoden Yrittäjä 2019 ja Vuoden Elämäntyöpalkinto 2019 – Vuoden Yrittäjäjuhlassa palkittiin voittajat

Vuoden Yrittäjäjuhlassa palkittiin Vuoden Yrittäjä ja luovutettiin Vuoden Elämäntyöpalkinto

Vuoden Yrittäjäksi valittiin yrittäjäpariskunta Päivi ja Marko Palovaaran O Mat Ravintolat Oy, jonka Bistro O Mat -ravintola Kirkkonummen keskustassa on jo lähes kymmenen aikana vakiinnuttanut paikkansa kirkkonummelaisena korkeatasoisena ravintolana, jossa tarjotaan niin maistuvat lounaat ja herkulliset illalliset, kuin maukkaat cocktailit mukavassa tunnelmassa. Yritys pyörittää myös Kirkkonummen kunnantalon ravintola Ervastia, joka toimii erittäin suosittuna lounasravintolana. Tänä vuonna on avattu myös Espoon Tapiolaan 130 asiakaspaikkainen Bistro O Mat -ravintola. Yrityksellä on myös catering-toimintaa.

bistromat.fi

Vuoden Elämäntyöpalkinto luovutettiin RMV-Korut Oy:n Reetta Valkeiselle. Hän perusti yrityksen yhdessä miehensä Reino Valkeisen kanssa ja yritys on palvellut asiakkaita jo yli 60 vuotta. Hän toimii edelleen 82-vuotiaana yhtiön hallituksen puheenjohtajana, liiketoimintaa johtavat Reetan ja Reinon pojat Renni ja Rami Valkeinen.

Vuonna 1981 RMV-Korut aloitti korujen, kellojen ja lahjatavaroiden vähittäiskauppana Kirkkonummella, jolloin rakentui myös liiketilat Munkinmäentielle. Yritys toimii edelleen samassa rakennuksessa ja myymälän lisäksi heidän korupajassaan voi valmistaa mieleisensä korun tai tuoda korut korjaukseen ja puhdistukseen.

RMV-Korut on nykyaikainen koru- ja kelloalan liike, eli heidän palvelunsa löytyvät myös nettikaupasta:

rmv-korut.fi

Kirkkonummen Yrittäjät ry juhlisti vuoden 2019 päättymistä Yrittäjäjuhlassa Kirkkonummen Masalassa. Yrittäjäjuhlan jälkeen suoraan jatkui Kirkkonummelaiset pikkujoulut -tapahtuma, jonka pääesiintyjänä oli Happoradio paikallisen Astralionin lämmitellessä yleisöä. Yrittäjiä tapahtuman 400 osallistujasta oli noin 80 ja meno oli sopivan juhlaisasta meneväksi juhlimiseksi yltyvää.