22.2.2017 klo 18:56
Uutinen

Vuoden Yrittäjyyden Edistäjä 2016 -tunnustus myönnettiin Sarita Humpille

Erikoissuunnittelija Sarita Humppi palkittiin Jyväskylän kaupungintalolla 22.2.2017, kaupungin järjestämässä Pk-yrittäjäillassa, Vuoden Yrittäjyyden Edistäjänä 2016 -tunnustuksella.

Humppi työskentelee Jyväskylän kaupungilla yhdyskuntasuunnittelun ja paikkatietojen alla.

Tunnustuksen jakoivat kolmen jyväskyläläisen paikallisyhdistyksien edustajat; Sini Huolman Jyväskylän Yrittäjistä, Susanna Lampinen Jyvässeudun Yrittäjistä sekä Korpilahden Yrittäjien varapuheenjohtaja Perttu Hietanen.

-Sarita Humppi käy aktiivista vuoropuhelua Jyväskylän alueen yritysmaailman kanssa. Hän on toiminut sillanrakentajana yritysmaailman, yrittäjäyhdistysten ja Jyväskylän kaupungin välisessä vuoropuhelussa. Toiminnallaan Humppi on lisännyt avoimuutta sekä yrittäjien mahdollisuuksia ideoida ja kehittää kaupungin elinvoimaisuutta, perustelevat Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden puheenjohtajat.

Tunnustus myönnetään vuosittain yksityishenkilölle tai yhteisölle, joka on omassa työssään tai toiminnassaan merkittävästi edistänyt myönteisen yrittäjyysilmapiirin kehittymistä tai parantanut yrittäjien menestyksen mahdollisuuksia Jyväskylässä. Tunnustusta on myönnetty vuodesta 2013 lähtien.