10.10.2019 klo 12:55
Uutinen

Vuoden Yritykset palkittiin syyskauden avauksessa

Helsingin Yrittäjien syyskauden avausta vietettiin perinteiseen tapaan Ravintola Nyyrikissä 4.10.2019. Tilaisuudessa palkittiin kaksi loistavaa yritysta Vuoden Yritys 2019 palkinnoilla.

Keski-Helsingin Yrittäjien puheenjohtaja Seppo Tuovinen toivotti juhlaväen tervetulleeksi. Avauspuheessaan hän kertoi, miten paikallisyhdistysuudistus on sujunut yhdistyksen näkökulmasta. Uudistuksen myötä kaikilla Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistyksillä on nyt yhteiset Paikallisesti-kotisivut, Facebook-sivu ja yhteinen uutiskirje ja toiminta vaikuttaa kaikissa paikallisyhdistyksissä vireämmältä.

Tulevaisuudessa puheenjohtajan ja toimitusjohtajan toimesta tehdään Suomen Yrittäjiin yhteinen paikallisyhdistysarviointi. Helsingin-Yrittäjät – Keski-Helsinki ry:n jäsenmäärä on tällä hetkellä vähän alle 950 jäsentä ja Helsingin Yrittäjissä jäseniä on vajaa 5000 jäsentä. Uusien jäsenten hankkiminen on Helsingissä haasteellista, silla tarjolla on paljon tahoja joihin voimme kuulua. Yhdistyksen täytyy järjestää jäsenille korkealaatuisia tilaisuuksia. Yhtenä esimerkkinä mainittakoon, Keski-Helsingin järjestämä Helsinki Business Collage WEB-koulutus 22.10.2019, tarkemmat tiedot tilaisuudesta löydät täältä. Tilaisuuden hinta on jäsenille 25 euroa ja ei-jäsenille 85 euroa.

Keski-Helsingin Yrittäjien voiton vei Aarikka Oy, palkinnon vastaanotti yrityksen toimitusjohtaja Riia Sandström.

Valintaperusteissa korostui yrityksen halu kehittyä kovin kilpaillulla alalla, omaperäiset tuotteet, kotimainen käsityö, pitkä historia perheyrityksenä ja viennin kasvattaminen.

Yritys on perustettu vuonna 1954. Se työllistää n. 15 henkilöä ja heidän lisäkseen tänä päivänä harvinaisia ns. kotityöntekijöitä. Yrityksellä on myymälä Pohjoisesplanadilla. Yrityksen kuuluisin tuote on puupalloista tehty Pässi jota nykyisin saa myös hopeisena sormuksena ja tuotteiden korkea kotimaisuusaste oikeuttaa käyttämää Avainlippua.

Helsingin Yrittäjät – Etelä-Helsinki ry:n palkittu on Funky Lady Oy. Palkinnon vastaanotti yrittäjä ja toimitusjohtaja Saara Salmenkallio.

Palkinnot luovuttivat yhdistysten puheenjohtajat Seppo Tuovinen ja Outi Aalto.

Illan ohjelmassa oli palkitsemisten lisäksi maukas illallinen ja Edit Piafin elämästä ja musiikista kertova koskettava esitys. Loistava laulutaiteilija Päivi Mäkinen sai kuulijat paulohinsa tyylillä, kuten Piaf aikoinaan.

Kiitos kaikille mukana olleille!