24.10.2022 klo 11:22
Uutinen

Lokakuun mietteitä

Kelit viilenevät ja talvi lähestyy nopeaan… Yrittäjien hallituksen osalta kokoonpano muuttuu, Rantasalmen Yrittäjien vuosikokous on tulossa ke 9.11.2022 klo 18.00 Rinssi-Everstissä, tervetuloa sinne mukaan sankoin joukoin! Hallituspaikkoja on avoinna useita, myös puheenjohtajan paikka, joten uusia vaikuttajia ja ideoijia tarvitaan mukaan kehittämään toimintaa.

Kuluvana vuonna on järjestetty useita erilaisia tapahtumia, mm. yrittäjien kesän avaus ja iltatori, Lipposmarkkinat järjestettiin elokuun alussa ja vielä on joulukuussa tulossa joulukauden avaus ja yrittäjien pikkujoulut. Mukavia yhteisiä tapahtumia mm. kunnan kanssa on ollut mm. makkaranpaisto/frisbeegolfilta Myllyrannassa sekä kuntabarometrin läpikäynti. Hallituksessa pääset myös vaikuttamaan kunnan kanssa yhteistyössä elinvoimatoimikunnan toimintaan.

Itse olen ollut yrittäjien toiminnassa mukana jo reilut kymmenen vuotta ja mukavia, hauskoja ja mieleenpainuvia tapahtumia ja tilaisuuksia on ollut monia. Yrittäjien yhteisissä tapahtumisissa pääsee verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa ja pohtimaan ja ratkomaan samoja arjen ja yrittäjyyden haasteita.

Oman yrittäjyyden osalta tämän vuoden muutoksista isoin on ollut yritysmuodon vaihtaminen toiminimestä osakeyhtiöksi ja kolmannen taksiauton hommaaminen lisääntyneen kysynnän johdosta. Kulunut vuosi on yllättänyt positiivisesti vilkkaudellaan taksikyytien osalta.

Tulevat loppuvuoden tapahtumat:

  • Rantasalmen yrittäjien vuosikokous ke 9.11.2022 klo 18.00 Rinssi-Eversti
  • joulukauden avaus la 3.12.2022 klo 11.00 Rantasalmen Lippos-tori
  • yrittäjien pikkujoulut la 3.12.2022
  • yrittäjien joulupuuro

Terveisin Pasi Issakainen
Rantasalmen Yrittäjien hallituksen jäsen