4.10.2018 klo 13:29
Uutinen

WANTED: Nuori, innokas ja vaikuttamisesta kiinnostunut yrittäjä – Hae HYNY:n hallitukseen 2019

Kiinnostaako nuorten yrittäjien asioiden parantaminen Helsingissä? Haluatko tutustua muihin yrittäjiin ja laajentaa verkostojasi? Entä onko vaikuttaminen lähellä sydäntäsi? Helsingissä on paljon potentiaalia vaikuttaa nuorten yrittäjien toimintaympäristöön – tule mukaan ideoimaan ja luomaan uutta toimintaa. Helsingin Yrittäjien nuoret yrittäjät HYNY hakee hallitukseensa taas uusia jäseniä vuodeksi 2019.

Helsingin Yrittäjien nuorten yrittäjien oma verkosto HYNY hakee vuoden 2019 hallitukseen mukaan nuoria alle 40-vuotiaita yrittäjiä. Hallitustyö on monipuolista ja sitä tehdään yhteisvoimin. Toiminta koostuu mm. erilaisista tapahtumista, verkostoitumisesta ja vaikuttamisesta. Hallituksen jäsenenä pääset edistämään nuorten yrittäjien asioita aitiopaikalta pääkaupungissamme. HYNY:n hallituslaiset järjestävät tapahtumia, toimivat järjestön kasvoina ja äänenä eri medioissa, kertovat yrittäjyydestä oppilaitosvierailuilla ja muissa yrittäjyys- ja työelämätapahtumissa. Me haluamme, että helsinkiläiset nuoret yrittäjät näkyvät ja kuuluvat yrittäjyyskentällä!

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan aktiiviseen, yli 10-vuotiseen nuorten yrittäjien toimintaan, niin ilmoita siitä verkoston puheenjohtajalle Sannille sähköpostitse: sanni.kaikkonen(@)sunnyone.fi

Hallitushaku on auki 30.11. saakka.

Tervetuloa myös HYNY:n syksyn kohokohtaan Verkostoitumisbileisiin 1.11. tapaamaan nykyisiä hallituslaisia ja juttelemaan lisää!

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan Verkkareihin >>

HYNY:n hallituspaikka edellyttää Helsingin Yrittäjien jäsenyyttä, liity mukaan: www.yrittajat.fi/liity