7.9.2018 klo 08:35
Uutinen

Wanted – uusia hallituksen jäseniä ja luottamushenkilöitä!

Kuopion Yrittäjät etsii aktiivisia tekijöitä mukaan toimintaansa – oletko se sinä?

Tule mukaan luotsaamaan Kuopion Yrittäjien toimintaa! Kuopion Yrittäjien hallitus koostuu noin kahdeksasta hallituksen jäsenestä ja puheenjohtajasta, yhdistyksen toiminnanjohtaja toimii hallituksen sihteerinä. Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta, ja yhdistyksen puheenjohtaja valitaan vuosittain. Hallituksen jäsenistä erovuoroisia on vuosittain noin puolet. Noin 20 yrittäjää osallistuu toimintaamme vuosittain valiokuntien kautta.

Kuopion Yrittäjät on vetovoimainen ja vaikuttava toimija, jonka tarkoitus on pitää yritysten puolta ja yrittäjistä huolta.

Jos olet Kuopion Yrittäjien jäsenyrittäjä, ja järjestötoiminta ja vaikuttaminen kiinnostaa sinua ja sinulla on mahdollisuus käyttää aikaasi järjestötyöhön sekä halua

· olla mukana päättämässä Kuopion Yrittäjien toiminnasta, tavoitteista, tapahtumista

· laajentaa näkökulmaasi

· laajentaa verkostojasi

· olla ajan hermolla

voit olla etsimämme aktiivinen henkilö, ja toivomme että asetut ehdolle Kuopion Yrittäjien hallitukseen!

Ainoa, mitä vaadimme sinulta, on aikaa, intoa ja halua tehdä töitä noin 1400 jäsenyrittäjämme eteen. Toimintaamme ohjaa yhdistyksen strategia, säännöt, eettinen ohjeistus sekä hallinto-ohje. Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, yrittäjänä toimiminen ja yrittäjyyden haasteiden ymmärtäminen antaa sinulle tehtävien hoidossa tarvittavan pätevyyden.

Esittelemme kaikki 4.11. mennessä ehdolle asettuneet yrittäjät nettisivuillamme ja uutiskirjeissä.

Yhdistyksen äänivaltaiset jäsenet valitsevat hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle 20.11. klo 17.00 järjestettävässä syyskokouksessa. Ehdolle asettuminen ei automaattisesti tarkoita hallituspaikkaa, viime vuosina syyskokouksessa on usein äänestetty siitä ketkä pääsevät hallitukseen. Mutta vaikka et hallitukseen pääsisikään, olet tietenkin tervetullut työskentelemään valiokunnissa, tekemistä kyllä riittää!

ILMOITTAUDU EHDOLLE HALLITUKSEEN TÄYTTÄMÄLLÄ TIEDOT TÄÄLLÄ

Savon Yrittäjät etsii hallituksen jäseniä

Myös Savon Yrittäjät etsii uusia henkilöitä luottamustehtäviin. Marraskuun lopulla valitaan Savon Yrittäjien hallitus, vielä ehdit jäsenyrittäjänä asettua ehdolle. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja SIrpa Karppiin tai toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmaseen, puh. 044 5680509.