17.8.2019 klo 10:21
Uutinen

Work in Lapland – matkailualan rekrytointitapahtuma järjestetään jälleen syyskuussa!

Work in Lapland on Euroopan laajuinen, verkossa tiistaina 3.9.2019 toteutettava kaikille osallistujille täysin ilmainen rekrytointitapahtuma, joka kokoaa yhteen pohjoisen matkailualan ja sitä tukevien alojen työnantajat sekä eri maista rekisteröityneet työnhakijat. Kolmatta vuotta peräkkäin järjestettävä suosittu tapahtuma on osa European Job Days -tapahtumia.

Lapin TE-toimisto toteuttaa 3.9.2019 yhdessä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun TE-toimistojen sekä EURES-verkoston kanssa kansainvälisen Work in Lapland -rekrytapahtuman pohjoisen matkailualan ja sitä tukevien alojen yrityksille sekä täällä työskentelystä kiinnostuneille kotimaisille ja kansainvälisille työnhakijoille. Päivä toteutetaan konseptilla, jossa työnhakijat eri puolilta Eurooppaa ja Pohjois-Suomen työnantajat kohtaavat verkkotapahtumassa rekisteröidyttyään englanninkieliselle verkkoalustalle. Rekisteröitymällä tapahtumaan hyvissä ajoin yritys saa kansainvälistä näkyvyyttä kymmenissä eri maissa. Hakemuksia yrityksen avoimiin työpaikkoihin voi tulla alustan kautta koko hakuajan, ei pelkästään tapahtumapäivänä.

Viime vuonna tapahtuma tavoitti kymmeniä yrityksiä, joissa oli avoinna lähes 500 eri työpaikkaa. Noin 1700 työnhakijaa osallistui viime vuoden tapahtumaan yli 30 eri maasta ja tapahtumapäivään mennessä yritykset saivat yli 3200 työhakemusta eri puolilta Eurooppaa. Työnantaja, rekisteröidy ja avaa työpaikkailmoituksesi jo tänään ja löydät yritykseesi osaavia työntekijöitä hyvissä ajoin ennen tulevan talvisesongin alkua!

Työnhakijat saavat tapahtuman kautta tietoa alan yrityksistä ja niiden tarjoamista työmahdollisuuksista sekä asumisesta ja työnteosta Lapissa. Tapahtumapäivänä työnhakijat pääsevät keskustelemaan yritysten ja muiden toimijoiden kanssa ja voivat varata itselleen myös työpaikkahaastattelun.

Myös esimerkiksi kunnat, kehittämisyhtiöt ja matkailuyhdistykset voivat osallistua tapahtumaan virtuaalisen infopisteen kautta tuoden esiin tietoa omasta toiminta-alueestaan sekä sen tarjoamista työ- ja asuinmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.

Tervetuloa mukaan verkossa järjestettävään rekrytointitapahtumaan! Lisätietoa ja osallistumisohjeet:

Lisätietoa: eojd@te-toimisto.fi

www.europeanjobdays.eu/en/events/work-lapland

www.te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/european_job_day/index.html