22.2.2024 klo 10:13
Uutinen

YHDESSÄ ENEMMÄN MESSUT 13.-14.4.2024

Heinolan Yrittäjät järjestää jälleen tänä keväänä Yhdessä Enemmän messut, joka kokoaa kaupungin yrityksiä yhteen näkymään kaupunkilaisille.

Tänä vuonna järjestetään jo kuudennet messut! Aiemmin messut on järjestetty joka toinen vuosi, mutta yleisön ja yrittäjien itsensä pyynnöstä messut järjestyvät nyt vuoden välein. Viime kevään messut oli niin huikea menestys kävijämäärän sekä positiivisen ilmapiirin suhteen, että päätös tämän kevään messuista oli helppo tehdä. Tänä vuonna odotamme jopa 5000 kävijää messuille!

Messut järjestetään jälleen Heinolan Kailas-talossa, joka sijaitsee Wahlmaninkadun ja Rajakadun kulmassa.

Messut valtaavat alaa jo juhlasalin ulkopuoleltakin

Varsinaiseen saliin, ”juhlasaliin”, mahtuu 74 osastoa näytteilleasettajille. Tämän lisäksi tänä vuonna käytetään myös salin ulkopuolella olevia tiloja!
Tällä hetkellä, helmikuun puolen välin tienoilla, messujen paikkamyynti on käynyt niin kiivaana, että paikkat ovat paria paikkaa vaille loppuunmyyty, myös ns. käytäväpaikkoja on jo myös myyty. Joten huikeat messut on rakentumassa tänäkin vuonna!

Mukana näytteilleasettajia laidasta laitaan

Yhdessä Enemmän messut ovat nimensä mukaisesti sitä! Messuille ei ole rajattu tiettyä teemaa, vaan kaikki halukkaat yritykset pääsevät mukaan esittelemään ja myymään omaa osaamistaan. Paikalla ovat tänäkin vuonna niin kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin erikoistuneita yrittäjiä, asuntokauppiaat ovat myös edustettuina, on rakentamiseen ja kodin huoltoon liittyviä yrityksiä, mutta myös raskasta teollisuutta – ja kaikkea siltä väliltä, kahviloita unohtamatta!

Helmi Säästöpankki ja Heinolan kaupunki sponsoroimaan messuja

Helmi Säästöpankki on jo toista vuotta peräkkäin messujen pääsponsorina. Viime vuoden yhteistyö oli sponsorille mieluinen kokemus ja näin saimme yhteistyön jatkumaan myös tänä vuonna.
Myös BusinessHeinola on hyvillä mielin mukana messuilla, jolla saadaan kaupungin elinvoimaa näkyviin ja nostettua esille yrittäjien itsensä toimesta.

Tule sinäkin mukaan messuhulinaan!
Mikäli haluat näytteilleasettajaksi, etkä vielä ole paikkaasi varannut, ota pian yhteyttä 0405087476 / Kati messupäällikkö

NÄHDÄÄN MESSUILLA – MESSUILLE ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!