28.2.2020 klo 08:24
Uutinen

Yhteistyötä Yrittäjien hyväksi

Hämeen Yrittäjien ja Fennian yhteistyö on jatkunut hyvänä jo vuosien ajan. Yhteistyötä yrittäjien hyväksi jatketaan tänäkin vuonna.

Hämeen Yrittäjät ja Fennia tiivistävät yhteistyötään alkaneena vuonna. Tämä tarkoittaa, että Fennian asiantuntijat ovat mukana erilaisissa Hämeen Yrittäjien järjestämissä tapahtumissa tuomassa asiantuntijuuttaan yrittäjien käyttöön. Fennia-yhteistyö näkyy muun muassa nuorille yrittäjille suunnatuissa tapahtumissa sekä muissa tapahtumissa.

– Fennia haluaa olla yrittäjien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Haluamme tuoda vuosikymmenten kokemuksemme yrittäjien käyttöön lähellä asiakkaitamme. Luontevimmin tämä toteutuu yhteisten tapahtumien kautta, joissa asiantuntijamme auttavat yrittäjiä näkemyksillään. Lisäksi tuotamme jatkossa hyödyllistä sisältöä yrittäjyydessä onnistumiseen myös digitaalisin keinoin, myyntijohtaja Juha Herrainsilta Fenniasta kertoo.

Hyvä yhteistyö on eduksi myös alueen yrittäjille, sillä Fennia pyrkii näkymään myös paikallisyhdistyksien tilaisuuksissa. Lisäksi Fennia on yrittäjäjärjestön valtakunnallinen yhteistyökumppani ja tarjoaa jäsenetuna esimerkiksi alennuksia vakuutusmaksuista ja hyödyllisiä palveluita yrittäjän arjen helpottamiseksi

– Fennia on tärkeä yhteistyökumppanimme ja saamme heiltä paljon hyvää asiantuntemusta yrittäjien käyttöön esimerkiksi erilaisten tapahtumien yhteydessä, Hämeen Yrittäjien palvelupäällikkö Pauliina Hirviniemi kertoo.

Kuvateksti: Hämeen Yrittäjien Pauliina Hirviniemi ja Fennian Juha Herrainsilta ovat tyytyväisiä pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön yrittäjien hyväksi.