2.8.2017 klo 13:12
Uutinen

Yliopiston REKRY2017 -tapahtuma etsii yrityksiä esittäytymään

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta (ISYY) järjestää REKRY2017 -tapahtuman syksyllä 27.9. Kuopion kampuksella yliopisto-opiskelijoille. Päivä on rekrytointitapahtuma, jossa työnantajat ja osaajat tapaavat mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Tavoitteena on madaltaa opiskelijoiden kynnystä hakea jo opiskeluaikana opintoja vastaavia työtehtäviä.

Tapahtuma on organisaatioille täysin ilmainen. Ainoa vaatimus on että kaikilla paikalle saapuvilla yrityksillä on tarjolla työpaikka, joka sopii korkeakouluopiskelijan ammatilliseen kehittymiseen. Oli ne sitten pieniä projekteja, piilotyöpaikkoja, kesätöitä, harjoittelupaikkoja tai opinnäytetyöpaikkoja. Meillä on ständipaikkoja Kuopiossa noin 30 yritykselle/organisaatiolle. Täytämme paikat suosien organisaatioiden monipuolisuutta.

Rekrytointitapahtuma on poikkitieteellinen. Kuopion Itä-Suomen yliopiston kampuksella tutkitaan ja opetetaan muun muassa farmasia, lääketiedettä, hammaslääketiedettä, kauppatieteitä, hoitotiedettä, ravitsemustiedettä, terveystaloustiedettä, sosiologiaa, sosiaalipsykologia, sosiaalitieteet, tietotekniikkaa, sovellettua fysiikkaa ja ympäristötieteitä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tai ole yhteydessä lisäinfon saamiseksi järjestäjätahoon:

Sara Peltola

Työelämä- ja yritysyhteistyövastaava | Worklife and entrepreneur cooperation sector of the Executive Board

Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunta | The Student Union of the University of Eastern Finland

sara.peltola@isyy.fi

+358 44 5768402

www.isyy.fi