28.2.2018 klo 11:25
Uutinen

Ylityöklubi ja Nuorten Yrittäjien After Work yhdistyy Pieksämäellä

Tuntuuko sinusta siltä, että pitkä talvi on tehnyt tehtävänsä myös työrintamalla? Yritätkö yksin ja kaipaat kipeästi kanssaeläjien seuraa? Ovatko työpäiväsi täynnä vanhoja konkareita etkä löydä ikäisiäsi hengenheimolaisia mistään? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, on nuorten aikuisten ylityöklubi paikka juuri sinulle.

Pieksämäen nuorkauppakamari ja Nuoret Yrittäjät haluavat tuoda after work -kulttuuria Pieksämäelle järjestämällä kerran kuukaudessa nuoret yrittäjät ja yrittäjähenkiset ihmiset yhteen kokoavia klubi-iltoja. Saapuaksesi paikalle sinun ei tarvitse olla yrittäjä, sillä kuka vain voi saapua ylityöklubille nauttimaan rennosta yhdessäolosta ja paikallisten ravintoloiden tarjonnasta.

Aikanaan Pieksämäen nuorkauppakamarin projektina alkanut Ylityöklubi on ollut muutamia vuosia tauolla ja palaa nyt entistä ehompana, yhdistysten yhteistyönä tehtynä. ”Pienellä paikkakunnalla ei kannata tuhlata aikaansa yhdistysten välisten raja-aitojen rakentamiseen, vaan yhdistää voimavarat ja tehdä asioita yhdessä”, toteaa Veera Ullah Pieksämäen nuorkauppakamarista. ”Aktiiviset ihmiset ovat usein mukana monessa eri järjestössä itsekin.”

Ylityöklubin tarkoituksena on saada seutukunnan nuoria aikuisia tutustumaan toisiinsa sekä löytämään samanhenkisiä keskustelukumppaneita jakamaan kokemuksiaan niin työelämästä kuin vapaa-ajastakin. ”Nuoret Yrittäjät ovat järjestäneet tällaisia After Workeja ympäri Suomea ja meillä Etelä-Savossakin ne on kunniakkaasti aloitettu Mikkelissä,” kertoo Etelä-Savon yrittäjien hankekoordinaattori Saara Vauhkonen. Torstain tapahtumassa ei olla tiukkapipoja aikataulujen suhteen; ”Paikalle voi saapua omien aikataulujen mukaan pistäytymään lasillisella tai vaikka viihtymään koko illaksi!”

Ylityöklubi 1.3. klo 18 Ravintola Hilpeä Hospodar, Pieksämäki

Afterit 2.3. klo 19.00 Bar Dom, Mikkeli