10.10.2022 klo 10:00
Uutinen

Yrittäjä – hyödynnä jäsenetu ja paranna talouttasi ja terveyttäsi pyöräedulla

Kaupallinen yhteistyö: Epassi

Vuoden 2021 alussa verovapauden piiriin lisätty polkupyöräetu innostaa yhä useamman suomalaisen pyöräilyharrastuksen pariin. Työsuhdepyörillä onkin merkittävä vaikutus kansanterveydelle, ekologisuudelle ja yksilön hyvinvoinnille. Viime vuonna Suomessa otettiin pyöräedulla käyttöön noin 11 000 leasing-pyörää. Määrän odotetaan kasvavan 40 000 pyörään vuoden 2022 aikana. EpassiBIKE vastaa tähän nopeasti kasvavaan pyöräilyintoon markkinoiden helpoimmalla palvelulla.

Pyöräedulla uusi pyörä jopa 20 – 30 % edullisemmin.

Suomessa pyöräetu on veroton luontoisetu, jonka enimmäisarvo on 1 200 € vuodessa. Sitä voivat hyödyntää kaikki yrittäjät, jotka maksavat palkkaa itselleen tai työntekijöilleen. Verovapauden vuoksi työntekijä voi säästää pyöräedulla jopa 20 – 30 % uuden pyörän hankintahinnasta.

Työsuhdepyöräksi voi valita sähköpyörän tai perinteisen polkupyörän, ja sitä voi käyttää vapaasti niin työmatkoilla kuin vapaa-ajallakin. Etuun voi yhdistää pyörän lisävarusteita kuten kypärän tai lukon sekä tarpeen mukaisen huoltopaketin sopivalta asiantuntijaliikkeeltä.

Pyöräilyn monet terveyshyödyt.

  • Sairastumisen riski pienenee. Pyöräilijöillä on muita 45 % pienempi riski kuolla syöpään. Pyöräilyn on näytetty myös alentavan sydän- ja verisuonitauteihin sekä kakkostyypin diabetekseen sairastumisen riskiä.
  • Edistää mielenterveyttä. Työmatkapyöräilijöillä on muita parempi stressinsietokyky. He myös kokevat hyvinvointinsa parantuneen sen jälkeen, kun aloittivat säännöllisen työmatkapyöräilyn.
  • Vaihtoehto polttoainekäyttöisille kulkuneuvoille. Pyöräily on hyvä vaihtoehto autoilulle lyhyillä matkoilla. Se pienentää hiilijalanjälkeä huomattavasti, parantaa yleiskuntoa ja voi tuoda merkittäviä säästöjä polttoainekuluissa.
  • +BONUS: Yritys säästää sairauspoissaolokuluista. Säännöllisesti työmatkapyöräilyä harrastavat ovat tutkitusti yhden päivän muita vähemmän sairauslomalla vuosittain. Yhdestä sairauspoissaolopäivästä koituva työpanoksen menetys maksaa yrittäjälle keskimäärin noin 300 – 400 €, palkasta riippuen.

Tilaa työsuhdepyörät nyt jäsenetuhintaan EpassiBIKE-palvelulla.

Työsuhdepyörät on helpointa järjestää Suomen Yrittäjien virallisen kumppanin Epassin EpassiBIKE-palvelulla. Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyrityksenä saatte nyt EpassiBIKE-pyöräetupalvelun käyttöönne -15 % jäsenetuhintaan 12,75 € / työsuhdepyörä / kuukausi (norm. 15,00 €).

Näin saat EpassiBIKE-palvelun käyttöösi:

  1. Tilaa palvelusopimus täyttämällä tiedot EpassiBIKE-verkkolomakkeelle – muista lisätä jäsennumerosi
  2. Julkaise pyöräetu henkilöstölle – saat Epassilta materiaalit
  3. Työntekijät tilaavat pyörät epassibike.fi-verkkokaupasta tai asioimalla kumppaniverkostomme pyöräliikkeissä ympäri Suomen
  4. Epassi toimittaa palkkaraportit ja laskuttaa työsuhdepyörät kootusti kerran kuukaudessa.

Epassi hoitaa työnantajan puolesta kaikki hallinnolliset tehtävät. Yrittäjä ottaa palvelun käyttöön allekirjoittamalla EpassiBIKE-sopimuksen sivustollamme. Tämän jälkeen Epassi hoitaa työnantajan puolesta kaikki pyöräasiat, kuten pyörien leasing-sopimusten ja tilausten käsittelyn, vakuutukset sekä rahoituksen.

Lähteet: