7.9.2022 klo 12:33
Uutinen

Yrittäjä, kaipaatko tietoa YEL-uudistuksesta – Maksuton webinaari auttaa

Suomen Yrittäjät ja Yrittäjien talousapu järjestävät yksinyrittäjille ja työllistäville yrittäjille tietoiskun yrittäjän eläkelaista.

Sekä yksinyrittäjä että työllistävä yrittäjä huolehtivat itse eläketurvastaan. YEL-vakuutus on yksinyrittäjän ja työllistävän yrittäjän eläketurvan sekä kaiken muun sosiaaliturvan perusta.

Syyskaudella eduskunnan käsittelyssä olevat yrittäjän eläkelain muutokset ovat herättäneet paljon huolta ja keskustelua yrittäjien keskuudessa.

Keskiviikkona 12. lokakuuta kello 9.30–11 järjestettävässä koulutuksessa käydään läpi YEL-vakuutuksen perusteita sekä yksinyrittäjän ja työllistävän yrittäjän eläketurvaa. Webinaarissa kerrotaan muun muassa, miten vakuutustasoon voi vaikuttaa ja kuinka vakuutustaso vaikuttaa erilaisiin etuuksiin. Lisäksi tietoiskussa kuullaan ajankohtaista tietoa YEL-vakuutukseen vuodenvaihteessa kaavailluista muutoksista.

Kouluttajana Suomen Yrittäjien ja Yrittäjien talousavun yhteistyössä järjestämässä webinaarissa on Suomen Yrittäjien työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Voit ilmoittautua mukaan tästä.

Toimitus
Toimitus