27.8.2021 klo 16:18
Uutinen

Yrittäjä – löydä työntekijä talvisesonkiin matkailualan rekrytapahtumasta

Mietitkö, mistä löytäisi töitä tai työntekijöitä tulevalle talvisesongille? Osallistu mukaan rekrytapahtumaan 1.-2.9.2021, jolloin työnantajat kohtaavat työntekijät!

Kesän päättyessä eteläisessä Suomessa alan osaajia vapautuu työmarkkinoille ja innokkaimmat tähyilevät pohjoiseen. Lapin ja Varsinais-Suomen TE-toimistot järjestävät yhdessä alueiden Yrittäjät ry:n kanssa matkailualan rekrytointitapahtuman Back to business – töitä tunturissa ja saaristossa 1.-2.9.2021. Työnhakijoille on tapahtumassa tarjolla monipuolisesti matkailualan työpaikkoja ja työnantajille mahdollisuus tuoda alan työpaikat esiin kiinnostavalla tavalla.

Yrittäjälle

Olen yrittäjä ja haluan mukaan, miten se tapahtuu?

Tapahtuma toteutetaan virtuaalisesti TAVATA-alustalla. Saat myöhemmin sähköpostiisi kirjautumiskoodin- ja ohjeet. Profiilin luotuasi voit selata työnhakijoiden profiileja ja voitte sopia tapaamisia ennakkoon. Osallistuminen on maksuton.

1. Ilmoittaudu täällä mukaan.

2. Saat lähempänä ajankohtaa sähköpostiisi koodin ja kirjautumisohjeet TAVATA-alustalle

3. Kirjaudu ja tee profiili ohjeiden mukaan

Tapahtumassa on työpaja, joka on avoinna klo 9-20. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla paikalla tuona aikana jatkuvasti – voit itse valita ajat, jolloin otat tapaamisia.

Työnhakijalle

Ilmoittautuminen avautuu elokuussa, löydät silloin ilmoittautumisohjeet täältä.

Tervetuloa!

Tapahtuman järjestävät yhdessä Varsinais-Suomen ja Lapin Yrittäjät Ry sekä Varsinais-Suomen ja Lapin TE-toimistot.