16.12.2022 klo 13:52
Uutinen

Yrittäjä, miten huolehtia vakuutustarpeista sekä riskienhallinnasta?  

Kaupallinen yhteistyö Fennia/Elo

Olemme olemassa, jotta sinä voit muotoilla oman polkusi

Rohkeus on sitä, että tekee vaikka pelottaisi. Meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että sinä voit muokata polkusi epäröimättä. Fennia haluaa olla ennen kaikkea kannustaja – kannustaa sinua unelmoimaan, kokeilemaan uutta ja yrittämään.

– Yrittäjät ovat supersankareita, sillä he ovat todellisia moniosaajia ja oman polkunsa muotoilijoita, sanoo Fennian asiakaspäällikkö Jaana Tiitinen.

Yrityksesi tukena riskienhallinnan ja vakuuttamisen asiantuntijamme

Jaana työskentelee yrittäjäasiakkainen parissa ja toimii Työeläkeyhtiön Elon yhteyshenkilönä huolehtien myös asiakkaiden työeläkevakuutuksista. Viime keväänä hän aloitti järjestömestarina, joten hän tekee tiivistä yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan yrittäjien kanssa.

– Palkitsevinta järjestömestarin roolissa on tutustua yrittäjiin. On ollut mahtava kuulla heidän tarinoita yrityksen perustamisesta tähän päivään sekä mitä uutta heille on tulossa – ideathan ei yrittäjillä lopu, Jaana kertoo.

Yrityksesi menestys nojaa kallisarvoisiin osaajiin. Työntekijöiden vakuutuksilla, kuten tapaturmavakuutuksen vapaa-ajan laajennuksella ja sairausvakuutuksella, sekä eläkepalveluilla, osoitat pitäväsi osaajistasi huolta.

– Yrittäjillä on monta lankaa käsissä, joten helpotan ottamalla koppia vakuutustarpeiden ja riskien kartoittamisessa muuttuvissakin tilanteissa. Ne ovat minun heiniäni, Jaana painottaa.

Hyödynnä etusi ja liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat esimerkiksi 50 % alennuksen Yrityksen sairausturvan päiväkorvausosan maksusta, laajennuksen oikeusturvavakuutuksen ilman lisämaksua ja ehdollisen omavastuun kotivakuutuksesta. Tarjoamme hyvät yhteistyökumppanit vahinkotilanteissa mm. Fennia Hoitaja palvelun, joka palvelee joka päivä 7-23.

Fennia tarjoaa ilmaiseksi työtapaturmavakuutusasiakkaille HSE-Lite- palvelun tukeakseen asiakkaan työturvallisuusjohtamista. Työturvallisuusjärjestelmässä pystyy esimerkiksi ilmoittamaan turvallisuushavaintoja sekä tapaturmia ja se sisältää kattavat raportointityökalut.

– Yhtä vakavaa työtapaturmaa kohtaan sattuu keskimäärin 600 läheltä piti -tilannetta. Tarttumalla näihin tilanteisiin, parannetaan työturvallisuutta ja säästetään kustannuksia, Jaana korostaa. 

Fennialla on vakuutusalan tyytyväisimmät yritysasiakkaat jo kolmantena vuonna peräkkäin EPSI Ratingin Vakuutus 2021 -tutkimuksen mukaan. Liity sinäkin tähän joukkoon!

Lue lisää ja ota yhteyttä: fennia.fi  ja elo.fi

Jaana Tiitinen, 040 579 0748, jaana.tiitinen@fennia.fi