Kuva: Getty Images
12.3.2024 klo 15:30
Uutinen

Yrittäjä, miten poliittiset työtaistelut ovat vaikuttaneet yrityksesi toimintaan? – Kerro kokemuksistasi Yrittäjien lakkolinjalla

Suomen Yrittäjät on avannut lakkolinjan, jolla yrittäjät voivat kertoa poliittisten työtaisteluiden vaikutuksista yrityksiinsä.

Ammattiyhdistysliikkeen meneillään olevia poliittisia lakkoja on julistettu satamiin ja muuhun logistiikkaan sekä joihinkin yrityksiin. Vaikutukset tuntuvat kuitenkin läpi yrityskentän.

– Pk-yrityskentässä ollaan syystäkin huolissaan. Poliittiset lakot ovat täysin vastuuttomia tässä tilanteessa, sanoo Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Yrittäjämediat on nyt avannut oman kanavan, jossa yrittäjä voi kertoa poliittisten lakkojen vaikutuksesta omaan yritystoimintaansa. Kerro meille omista kokemuksistasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lakkolinja@yrittajat.fi. Yrittäjämedioiden toimitus voi hyödyntää yrittäjien kertomuksia jutuissaan nimettömänä tai nimellä.

– Meille yrittäjäjärjestönä on tärkeää saada ajantasaista tietoa kentältä. Siksi toivommekin yrittäjien ottavan yhteyttä ja kertovan kokemuksistaan, toimitusjohtaja Pentikäinen jatkaa.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus