Yritystä Stadiin -esiintyjät.

Yrittäjä, nosta itsesi uudelle tasolle – Yritystä Stadiin -tapahtuma Bio Rexissä 10.5.2022

Kevään sykähdyttävimmässä yrittäjyystapahtumassa kuulet puheenvuoroja tulevaisuuden trendeistä, ihmismielen ja vuorovaikutuksen saloista sekä myynnistä. Varaa paikkasi nyt – tämä elämys kannattaa kokea!

Helsingin Yrittäjien vuosittainen päätapahtuma järjestetään tänä keväänä jälleen livetapahtumana! Tule tiistaina 10.5.2021 Lasipalatsin Bio Rexiin tapaamaan muita yrittäjiä ja katsomaan, kun lavalle nousevat Diili-kilpailija ja myynnin rockstara Petri Matero, maailman tähtiä pukenut muotisuunnittelija Riikka Ikäheimo, mentalisti Jose Ahonen sekä tulevaisuusajattelun edelläkävijä Minna Koskelo. Maksuton tapahtuma tarjoaa yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille uutta tietoa, inspiraatiota, verkostoitumista ja elämyksiä.

Yritystä Stadiin 2022 -tapahtuman ohjelma

Klo 12.30 Tapahtuma käyntiin! / Rudi Rok

Yritystä Stadiin -tapahtuman juontaa monilahjakas ääniakrobaatti, yrittäjä Rudi Rok. Rudin ilmiömäinen tapa ottaa lava haltuun tulee hurmaamaan ja hämmästyttämään!

Klo 12.35 TULEVAISUUS / Minna Koskelo

Minna Koskelo on tulevaisuusmuotoilun edelläkävijä, kirjailija ja yrittäjä. Minna on muun muassa perustaja ja vetäjä ennakointia edistävässä Futures Finland -yhdistyksessä. Hän on kirjoittanyt myös Tehtävänä Tulevaisuus -kirjan (Alma Talent 2021). Minnan puheenvuorossa yhdistyvät raikkaalla tavalla ennakointiajattelu ja palvelumuotoilu. Minna haastaa kuulijoita pohtimaan, mitä voisi olla ja mitä voisimme tulevaisuutemme eteen tehdä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Minna johdattaa osallistujat pinnan alta nousevien trendien maailmaan, ennakointiin sekä siihen, miten näitä voidaan hyödyntää yrittäjänä.

Klo 13.10 VUOROVAIKUTUS / Jose Ahonen

Jose Ahonen on mentalisti, jonka uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja. Jose on kirjoittanut kirjat “Ajattele kuin mentalisti” (Atena-kustannus) sekä “Huijauksen Anatomia” (Yhdessä Pete Poskiparran kanssa, Readme). Yritystä Stadiin -tapahtuman esityksessä Jose hämmästyttää osallistujat vuorovaikutuksen saloihin.  

Klo 14.30 MYYNTI / Petri Matero

Petri Matero on myynnin ja markkinoinnin rockstara, tekijämies ja sarjayrittäjä. Hän nousi suuren yleisön tietouteen Diili-ohjelman finalistina vuonna 2021. Monessa mukana oleva Matero on muun muassa yksi Voittamaton-kirjan kirjoittajista (Alma Talent) ja toimii aktiivisesti Pelastakaa Lapset -järjestössä sekä kehittää omia yrityksiään. Käytännönläheisessä puheenvuorossaan kuulijat saavat uusia oivalluksia oman osaamisen ja myynnin yhdistämiseksi liikevaihtoa kasvattavaksi tarinaksi. 

Klo 15.10 MARKKINOINTI / Riikka Ikäheimo

Riikka Ikäheimo on yrittäjä ja itseoppinut muotisuunnittelija, joka on luonut nopeasti kasvavan ja maailmalla tunnustusta saaneen Riikka Couture -brändin. Hän opetteli ompelemaan iltapukuja yksin kotonaan ilman koulutusta, ja meni päämäärätietoisesti kohti unelmaansa. Ikäheimon pukuja on nähty lukemattomilla muotimaailman vaikuttajilla, kuten Britney Spearsilla, Bebe Rexhalla sekä punaisella matolla Linnan juhlissa ja Cannesin filmifestivaaleilla. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Riikka kertoo innostavan tarinansa kautta, miten hän on saanut markkinoitua itsensä aina maailman tähdille

Klo 15.45 Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä 2022 -palkinto

Yritystä Stadiin -tapahtuma huipentuu Vuoden helsinkiläinen nuori yrittäjä -palkinnon jakamiseen. Helsingin yrittäjien puheenjohtaja Mari Laaksonen esittelee ja palkitsee tämän vuoden palkinnon voittajan. Tule mukaan jännittämään ja juhlistamaan voittajan julkistamista.


Yritystä Stadiin -tapahtuma pähkinänkuoressa

  • AIKA Tiistai 10.5.2022 klo 12.00–16.00
  • PAIKKA Bio Rex Lasipalatsi
  • HINTA Maksuton
  • KENELLE Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille

Ilmoittaudu tapahtumaan >