24.8.2018 klo 09:02
Uutinen

Yrittäjä, toimitko elintarvikealalla, oletko kiinnostunut elinetarvikeviennistä?

Olemme käynnistäneet Elintarvikeviennin Osaaja -hankkeen, jonka tavoitteena on lisätä elintarvikealan vientiosaamista tuottamalla ja pilotoimalla elintarvikealan ja työelämän tarpeisiin perustuva Elintarvikeviennin Osaaja -koulutusohjelma (30 op). Parhaillaan on menossa koulutusohjelman suunnitteluvaihe, johon liittyen järjestämme ideariihen tiistaina 4.9. klo 9 – 11.30 Oulussa.

Elintarvikealan asiantuntija, yrittäjä Jaanan Elon (KoKo Palvelut) vetämän ideointityöpajan lisäksi tarjolla on tarinoita onnistuneista vientiponnisteluista (esim. Kotivara) sekä verkostoitumista alan toimijoiden kanssa. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Tulethan mukaan! Ilmoittaudu 29.8.2018 mennessä ja vaikuta. Ilmoittautuminen

Ideariihi järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien kampuksella (Kotkantie 1, 90250 OULU) Business Kitchenin tiloissa. Pääaulasta löytyy opasteet eteenpäin. Pysäköintipaikkoja löytyy rakennuksen molemmin puolin, mutta omalla autolla saapuvia suositellaan pysäköimään ensisijaisesti rakennuksen takana sijaitsevalle parkkipaikalle. Kampukselle on hyvät kulkuyhteydet myös julkisella liikenteellä (paikallisliikenteen linjat 1, 2, 20, 23K, 35, 35K) ja helppo saapua pyöräillen tai kävellen.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan uudesta koulutuksesta!

Lisätietoja:
Sari Alatalo
Projektipäällikkö (Elintarvikeviennin osaaja –hanke, Oamk)
Lehtori, tohtoriopiskelija (kv-liiketalous) / Lecturer, PhD candidate (International Business)
Oulun ammattikorkeakoulu / Oulu University of Applied Sciences
Liiketalous / School of Business
sari.alatalo@oamk.fi
+358 40 141 5336