2.3.2018 klo 11:27
Uutinen

Yrittäjägallup ensi viikolla – ”Saamme tiedon siitä mitä yrittäjät oikeasti ajattelevat”

Kantar TNS lähestyy yrittäjiä Yrittäjägallupin kyselyllä sähköpostitse. Se on yrittäjäjärjestölle todella tärkeä työkalu edunvalvonnassa.

SY:n toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen toivoo, että mahdollisimman moni yrittäjä vastaisi kyselyyn. Työkalu on luotu yhteistyössä Kantar TNS:n kanssa. Sen avulla saadaan luotettavasti selville yrittäjien mielipiteitä ajankohtaisiin asioihin.

– Tässä pyritään kysymään vain relevantteja asioita ja pitämään kysely lyhyenä, jotta siihen ei mene liikaa aikaa. Ymmärrämme, että kiireen keskellä vaadittavan ajan löytäminen ei ole aina helppoa.

– Kyselyn kautta saamme yrittäjäkunnan rakennetta ja yrittäjiä oikeasti edustavan mielipiteen esille. Tämä edustaa koko suomalaisen yrittäjäkentän kantaa, sillä kysymme myös muilta kuin yrittäjäjärjestön jäseniltä.

Luotettavuuden vuoksi kyselyyn haetaan 1000 vastaajaa.

Vastaamalla voit vaikuttaa

Kysely tulee gallupforum@tns-gallup.fi -sähköpostiosoitteesta. Kyselyn ajankohta on 5.-14. maaliskuuta 2018.

Kysymyksiin vastaamalla yrittäjät voivat edustaa suomalaisten yritysten ääntä keskeisissä ajankohtaisissa asioissa.

– Vastauksia käytetään edunvalvonnassa ja osittain julkistetaan. Näin saamme tiedon siitä, mitä yrittäjät oikeasti ajattelevat, Pentikäinen kertoo kyselyn käyttötarkoituksista.

Yrittäjägallup-kyselyjä on toteutettu Kantar TNS:n kanssa aiemminkin. Kysely on aiemmin herättänyt epätietoisuutta osassa vastaanottajia. Ensi viikolla alkavassa kyselyssä ei siis ole kyse huijausviestistä, vaan SY:n toteuttamasta Yrittäjägallup-selvityksestä.

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi