9.11.2019 klo 10:30
Uutinen

Yrittäjäjuhlan tunnelmia

Lammin Yrittäjien yrittäjäjuhlaa vietettiin intiimisti Mainiemen juhlatilassa. Viitisenkymmentä osallistujaa osallistui juhlaan, jossa palkittiin Vuoden Yrittäjänä Janne Salomaa, Salomana Sora Oy.

Lammin Yrittäjien yrittäjäjuhlaa vietettiin intiimisti Mainiemen juhlatilassa hyvästä seurasta, ruuasta ja musiikista nauttien. Juhlan kohokohtana oli perinteisesti Lammin Vuoden Yrittäjän 2019 palkitseminen. Palkinto luovutettiin Salomaan Sora Oy:n yrittäjä Janne Salomaalle. Palkintoa olivat vastaanottamassa Janne Salomaan lisäksi puoliso Sari Salomaa, sekä heidän poikansa Juho Salomaa puolisoineen. Palkinnon luovutti Hämeen Yrittäjien työvaliokunnan jäsen ja Jokioisten yrittäjien puheenjohtaja Anne-Mari Aalto.

Vuoden yrittäjä Janne Salomaa rakastaa vapautta ja mahdollisuutta tehdä asiat omalla tavalla. Yrittäjyys suo siihen mahdollisuuden, antaa vapautta, mutta myös vastuuta asiakkaista, yrityksestä ja sen työntekijöistä. Lammin hän kokee turvallisena paikkana elää ja yrittää.

– Lammilaiset yrittäjät tekevät hyvää yhteistyötä ja paikallisia yrityksiä käytetään.

Lammin Yrittäjien hallitus oli jo hyvissä ajoin päättänyt, että tänä vuonna juhlitaan Lammilla, omalla porukalla. Tämä päätös osoittautui hyväksi, sillä kantakaupungissa Hämeenlinnan Yrittäjien kanssa järjestettyihin juhliin on osallistunut yleensä vain kourallinen lammiaisia yrittäjiä. Nyt Mainiemen juhlatilaan kokoontui viitisenkymmentä henkeä.

Ilta oli kokonaisuudessan lammilaisten aikaansaannosta. Ruokatarjoilusta vastasi Lammitar, musiikista Karukopla ja upeat kukka-asetelmat olivat Porkkalan kartanon Kukkakulmasta.

Teksti ja kuvat: Susanna Mattila

susanna.mattila@lammille.fi