28.8.2019 klo 18:51
Uutinen

Yrittäjän päivää vietetään taas – bongaa lähin tapahtumasi ja osallistu

Yrittäjän päivänä järjestetään tänä vuonna ohjelmaa Rovaniemellä, Ranualla, Torniossa ja Tenonlaaksossa. Bongaa alta itseäsi lähin tapahtuma, ja osallistu!

Valtakunnallista Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Ensimmäinen Yrittäjän Päivän juhla oli arvokas tilaisuus, jossa puhujina olivat pääministeri valtiovallan edustajana sekä yrittäjäyhdistysten puheenjohtajat, yritysjohtajia kukin. Yrittäjän päivän tarkoituksena on jo pitkään ollut juhlistaa yrittäjyyttä, antaa uskoa yrittäjille, lisätä yrittäjien arvostamista ja parantaa yrittämisen toimintaedellytyksiä. Lue lisää Yrittän päivästä täältä.

Yrittäjän päivän kunniaksi järjestetään Lapin alueella tänä vuonna ohjelmaa Rovaniemellä, Ranualla, Torniossa ja Tenonlaaksossa. Bongaa alta itseäsi lähin tapahtuma, ja osallistu!

Rovaniemi:

31.8.2019 klo 11-15: Rovaniemeläiset yritykset esittäytyvät Liki-Markkinoilla. Koko perheen maksuttoman tapahtuman keskuksena toimii Lordin aukio, jossa päivään mahtuu maksutonta ja koko perheelle sopivaa ohjelmaa aina freestyle-rapista hevibändiin ja sirkuksesta ruokakojuihin. Samanaikaisesti Lordin aukiolla vietetään Lapin Poliisin päivää, joten koko kävelykatu on täynnä nähtävää. Lue lisää tästä.

31.8.2019: Yrittäjän päivän omat iltamenot Liki-Markkinoiden jatkoksi ravintola Valdemarissa.

5.9.2019: Sosiaalisen median kampanja: Pomo pois piilosta. Katso kuvia viime vuoden kampanjasta tästä.

Ranua:

5.9.2019: Ranuan Yrittäjät ry, Business Ranua ja 4H-kerho järjestävät yhteistyössä Yrittäjän Päivän tapahtuman kaikille ranulaisille yrittäjille ja kuntalaisille Kiireen Rajan piha-alueella. Tapahtumapaikalla on yrittäjien haastatteluja, yritysten myyntitelttoja, arvontaa ja hauskaa yhdessä oloa. Tarjolla on hernekeittoa 200 ensimmäiselle klo 16.00-18.00. Lue lisää tästä.

Tornio:

Meri-Lapin seudulliset yrityspalvelut järjestävät yrittäjien aamukahvitilaisuuden Yrittäjän päivän kunniaksi teemalla Yritysten kehittäminen ja oppilaitosyhteistyö. Lue tästä koko ohjelma ja ilmoittaudu tarjoilujen vuoksi 2.9.2019 mennessä.

Tenonlaakso:

5.9.2019: Tenonlaakson Yrittäjät ry tutustuttaa 8-9 -luokkalaiset sekä lukiolaiset, yhteensä noin 30 henkilöä, yrittäjyyteen.