5.9.2017 klo 15:55
Uutinen

Yrittäjän päivänä Suomen lippu salkoon Pudasjärvellä

Pudasjärven kaupunki ja Pudasjärven yrittäjät toteuttivat Yrittäjän päivänä 5.9.2017 kello 7.30 yhteisesti Suomen lipun nostamisen kaupungintalon lippusalkoon. Tapahtumaan osallistui 25 kaupungin viranhaltijoita ja luottamushenkilöitä sekä pudasjärvisiä yrittäjiä. Tapahtuma on muodostunut jo perinteeksi, sillä tällä kerralla oli jo 4. kerta, kun tämä totetettiin.

Lipun nostamisen jälkeen siirryttiin kaupungintalolle yrittäjien aamukahveille, jossa kaupunginjohtaja Tomi Timonen kertoi kaupungin kehittämistoimia tavoitteena mm. 10 vuoden sisällä saada 500 uutta työpaikkaa ja saada kaupungin väkiluku nousuun. Yrittäjien puheenjohtaja Marko Rautio kertoi yrittäjäyhdistyksen tulevan syksyn toiminansta ja korosti kaupungin ja yrittäjien hyvää yhteistyötä.

Keskustelu kävi vilkkaana ja kehittämistoimelta kyseltiin ajankohtaisia asioita. Syötteen matkailun vetovoimaan uskottiin ja siellä todettiin olevan meneillään uusia matkailua edistäviä investointeja. Kaupungilla on kehitteillä Valtatie 20:n varrella olevan lakkautetun Kurenalan koulun purkaminen ja tilalle tullaan rakentamaan mahdollisesti jo ensi vuonna uusi kaupungin keskustaan johtava liittymä valtatieltä sekä koulun paikalle vuonna 2019 aloitettavaksi monitoimikeskuksen rakennustyöt, johon suunnitellaan mm. jäähallia, keilahallia ja useita muita palvelukokonaisuuksia.

Teksti ja kuva: Heimo Turunen