22.2.2021 klo 11:43
Uutinen

Yrittäjän tärkein tehtävä on voida itse hyvin!

Tervetuloa mukaan Hyvinvointikartta-hankkeen aloitusseminaariin: Yrittäjän tärkein tehtävä on voida itse hyvin!

Keskiviikkona 24.2. järjestettävässä seminaarissa pääset tutustumaan kaksivuotisen Hyvinvointikartta-hankkeen tuleviin valmennuksiin, joita ovat muun muassa keväällä starttaavat hyvinvointitreffit, hyvinvoinnin valmennusohjelmat, yksinyrittäjien työnohjaus sekä työkykyjohtamisen valmennus. Tilaisuuden pääpuhujana toiimii Tommy Hellsten.

Hellsten on psykoterapeutti, kirjailija ja yrittäjä. Hän on kirjoittanut yli kaksikymmentä elämäntaidollista menestysteosta, joista tunnetuimpia ovat Virtahepo olohuoneessa, sekä Saat sen mistä luovut, joka on ilmestynyt lukuisissa maissa. Tommy pureutuu ihmisyyteen ja ihmisten väliseen vuorovaikutukseen sekä yksilön ja työyhteisön, että yhteiskunnan tasolla.

Puheenvuorossaan Hellsten pohtii miten löytää tasapaino oman hyvinvoinnin ja yrityksen hyvinvoinnin välillä. Tekeekö yrittäjä työtä itsensä ja perheensä kustannuksella? Mitkä ovat työnilon, innovatiivisuuden, luovuuden ja rohkean yrittämisen edellytykset? Voiko hätäisestä kiireestä kasvaa levollisuuteen ja läsnäoloon tässä hetkessä? Miten oppia ensin johtamaan itseään ja sen jälkeen muita?

-Kannustan yrittäjiä ottamaan osaa seminaariin ja kuulemaan mitä hankkeen valmennukset voivat tarjota heille. Olen itse päässyt kuulemaan Hellsteniä pariin otteeseen ja joka kerta olen saanut mielenkiintoisia ja merkityksellisiä oivalluksia hänen puheenvuorostaan. Tommy osaa todella pitää kuulijansa otteessaan, kertoo Keski-Suomen Yrittäjien hyvinvointiasiantuntija Essi Määttä.

Katso seminaarin ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä: https://bit.ly/3k9Nqge

Tilaisuus järjestetään webinaarina.

Hyvinvointikartta-hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsenemme.