18.5.2021 klo 08:34
Uutinen

Yrittäjäpäivät syyskuussa Jyväskylässä – Tule verkostoitumaan ja viihtymään vaikeiden aikojen jälkeen!

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestetään 24.–25. syyskuuta Jyväskylässä. Yhtenä puhujana yrittäjäpäivillä on jalkapallon miesten maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva.

Yrittäjäpäivien ilmoittautuminen on nyt auennut. Pääset ilmoittautumaan täältä. Päivien iskulause on Lisää löylyä!, mikä viittaa yrittäjyyden merkitykseen ja nousuun koronan jälkeisessä ajassa.

– Tästä tulee hieno tapahtuma, jossa kohdataan bisneslöylyjen sekä yrittäjägaalan äärellä yrittäjäkollegoja ja yhteistyökumppaneita. Näen Valtakunnalliset yrittäjäpäivät ennen kaikkea suomalaisen yrittäjyyden suurena juhlana, sanoo Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.

Yrittäjäpäivät ovat täynnä kiinnostavaa bisnessisältöä. Sen takaa joukko kiinnostavia puhujia ja yhteistyökumppaneita. Paikalla on muun muassa jalkapallovalmentaja Markku Kanerva, joka on luotsannut Suomen joukkueen kesäkuun EM-kisoihin. Juontajana perjantaina on television urheiluohjelmista tuttu Mervi Kallio.

Perjantaina kaupungin ravintoloihin, lauantaina juhlagaala

Bisnesperjantain nimellä kulkevan ensimmäisen päivän päätteeksi juhlaväki jalkautuu Jyväskylän Paviljongista kaupungille. Yrittäjäpäivien lipun hintaan kuuluu ruokaa ja juomaa paikallisissa ravintoloissa.

– Tänä vuonna viemme osan tapahtumasta keskisuomalaisiin ravintoloihin, joissa on tarjolla upeita kattauksia perjantai-illan juhlijoille. Haluamme juhlia yrittäjyyttä paikallisissa yrityksissä vaikeiden aikojen jälkeen, Jyräkoski kertoo.

Lauantai-iltana on juhlagaala, missä jaetaan valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot ja yksinyrittäjäpalkinnot sekä julkistetaan Vuoden nuori yrittäjä.

Turvallisuus ja viranomaisten ohjeet huomioidaan

– Mahtavaa, että yrittäjät pääsevät nyt vihdoin kohtaamaan. Koronatilanne näyttää rauhoittuvan ja syksyllä todennäköisesti kaikki ovat saaneet rokotuksen, kertoo Suomen Yrittäjien liiketoimintapäällikkö Panu Pikkusaari.

– Totta kai huolehdimme terveysturvallisuudesta ja noudatamme viranomaisten ohjeita ja määräyksiä, korostaa Pikkusaari.

Viime vuoden yrittäjäpäivät siirrettiin koronaepidemian vuoksi syksyyn 2021. Tapahtumaan 2020 ostettu lippu käy automaattisesti tämän vuoden tapahtumaan.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari(at)yrittajat.fi