SuomiAreenan tilaisuudet vetävät tällä viikolla väkeä Poriin.
13.7.2022 klo 09:23
Uutinen

Yrittäjät-akatemialla kaikille avoin lähipäivä SuomiAreenassa – Puheenvuoroja vastuullisuudesta ja kestävästä liiketoiminnasta

Torstaina SuomiAreenassa Porissa on esillä vastuullisuus. Suomen Yrittäjät järjestää silloin Yrittäjät-akatemian lähipäivän, jossa teemana on vastuullisuus ja kestävä liiketoiminta.

Yrittäjät-akatemian lähipäivä on osa SuomiAreenan ohjelmaa Porissa. Torstaina 14. heinäkuuta Promenadisalissa kello 10–16 järjestettävän, kaikille avoimen tapahtuman aiheena on vastuullisuus ja kestävä liiketoiminta.

Päivän aikana lavalla nähdään eettisen ja vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija Niina Ratsula, professori Arto O. Salonen Itä-Suomen yliopistosta, Sitran vanhempi neuvonantaja Oras Tynkkynen, Pomarfin Oy:n toimitusjohtaja Jarno Fonsén, Snowball Growth Partnersin Mika Syrenius, LähiTapiolan viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Eeva Salmenpohja sekä Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Päivän juontaa Mervi Kallio.

Yrittäjät-akatemian lähipäivän aikataulun löydät tästä. Päivän puheenvuoroista Niina Ratsulan ja Arto O. Salosen esitykset myös striimataan MTV Katsomossa.

Yrittäjät-akatemia on yrittäjille räätälöity kokonaisuus koulutuksia, webinaareja ja verkkokursseja. Opiskelu on täysin maksutonta. Lisätietoa löydät tästä.