14.8.2017 klo 11:55
Uutinen

Yrittäjät palkitsivat aktiivisen yrittäjyysoppijan

Haaga-helian liiketalouden koulutusohjelmasta valmistunut Nina Markkanen sai stipendin yrittäjämäisen oppimisasenteen ja aktiivisen osallistumisensa perusteella.

Haaga-helian liiketalouden koulutusohjelmasta 16.6. valmistunut Nina Markkanen (kuvassa vasemmalla) sai 14.6. stipendin yrittäjämäisen oppimisasenteen ja aktiivisen osallistumisensa perusteella. Stipendin myönsi Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistys Koillis-Helsingin Yrittäjät ry. Helsingin liiketalouden koulutusohjelman yrittäjyyden syventävien opintojen opetus on keskitetty Malmin toimipisteeseen ja siksi yhteistyö paikallisyhdistyksen kanssa on ollut jo vuosien ajan luonteva vaihtoehto.

”Olemme esimerkiksi järjestäneet Haaga-Helian opiskelijoiden kanssa jo monta tapahtumaa”, kertoo paikallisyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Milla Kissaniitty (kuvassa oikealla). ”Kaksien viimeisten vaalien aikaan yrittäjyysopiskelijat ovat auttaneet yhdistyksellemme erittäin tärkeiden vaalipaneeleiden toteutuksessa. Sen lisäksi on järjestetty jo kaksi Yrittäjän olkapää -nimistä tapahtumaa, joissa teemana on korkeakoulun ja yrittäjien kesken yhdessä miettiä ja löytää ratkaisuja alueen mikro- ja pienyrittäjien arjen helpottamiseen korkeakoulun osaamisen avulla”.

”Ninan palkitsemiseen vaikuttivat monet seikat”, toteaa Haaga-Helian Liiketalouden yksikön yrittäjyyden yliopettaja Tarja Römer-Paakkanen. ”Ensinnäkin hän suoritti erinomaisesti koulutusohjelmamme omat yrittäjyysopinnot noin vuosi sitten. Samalla hän toimi tosi innolla ja taidokkaasti yrittäjyysopinnossamme organisoidussa projektissa. Hän oli vapaaehtoisena avustajana Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla Yrittää -palkintotapahtumassa. Tänä keväänä hän vielä sitten osallistui neljän ammattikorkeakoulun yhteiseen ESR-rahoitteiseen Hyvinvointiyritykset kiertoon -hankkeeseen. Siinä riitti perusteita palkinnolle”, Tarja ilahtuneena mainitsee.

Lisäksi KOHY palkitsee säännöllisesti yrittäjähenkisiä peruskoululaisia stipendeillä. Keväällä 2017 stipendit saivat Minttu Heiskanen, Malmin peruskoulu, Jesse Lomma, Puistolan peruskoulu, ja Nina Saarinen, Pukimäenkaaren peruskoulu.